GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ερωτηματολόγιο που θα συμπληρώσουν όσοι πάνε στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Ένα ερωτηματολόγιο που καλούνται να απαντήσουν μέχρι το συνέδριο έλαβαν όσοι θα συμμετάσχουν στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Κάποιες ερωτήσει...


Ένα ερωτηματολόγιο που καλούνται να απαντήσουν μέχρι το συνέδριο έλαβαν όσοι θα συμμετάσχουν στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.
Κάποιες ερωτήσεις, ομολογουμένως, έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος», οι σύνεδροι καλούνται να  συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο με μότο «Γνώρισε. Πρότεινε. Πες την άποψή σου. Απάντησε στο ερωτηματολόγιο του ΣΥΡΙΖΑ».
«Είσαι αντιεξουσιαστής, ριζοσπάστης, πατριώτης, ορθόδοξος ή ελευθεριακός;» καλείται να απαντήσει όποιος βρεθεί από την Πέμπτη στο στάδιο του Τάε Κβο Ντο, στη φόρμα με τα συνολικά 48 ερωτήματα που διανέμεται ήδη στους συνέδρους του ΣΥΡΙΖΑ και καλούνται να το απαντήσουν διαδικτυακά.
«Σε ποια κοινωνική τάξη θεωρείται ότι ανήκετε;» είναι μια άλλη ερώτηση, ενώ ενδιαφέρον δείχνουν οι επιτελείς της Κουμουνδούρου και για τα μέσα ενημέρωσης που επιλέγουν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Αν δηλαδή το πολιτικό ακροατήριο του κόμματος ενημερώνεται από εφημερίδες, ραδιόφωνα, τηλεοπτικούς σταθμούς, ιστοσελίδες ή social media.
Ταυτόχρονα, οι σύνεδροι καλούνται να αυτοπροσδιοριστούν, με κλίμακα από το 1 έως το 7, πόσο αριστεροί είναι, με το 7 να προσδιορίζει τον δεξιό.
Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το ερωτηματολόγιο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση