GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαμός για ένα τατουάζ για καλό σκοπό στο στούντιο του Γιώργου Μαυρίδη

Μια χαμογελαστή φατσούλα σχεδίασε για καλό σκοπό ο Γιώργος Μαυρίδης και ήδη η ουρά που έχει σχηματιστεί έξω από το μαγαζί του (Tattol...


Μια χαμογελαστή φατσούλα σχεδίασε για καλό σκοπό ο Γιώργος Μαυρίδης και ήδη η ουρά που έχει σχηματιστεί έξω από το μαγαζί του (Tattoligans) στην οδό Συγγρού 9 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είναι μεγάλη.

Ο δημοφιλής tattoo artist, σύμφωνα με το thestival.gr,  έχει απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα για σήμερα Δευτέρα, σε όσους επιθυμούν να ''χτυπήσουν'' τη συγκεκριμένη φατσούλα με 20 ευρώ, τα οποία θα συγκεντρωθούν σε ειδικό κουτί στο στούντιό του. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν εξ' ολοκλήρου στους γονείς των παιδιών της Παιδιατρικής Παιδοογκολογικής Κλινικής ΑΧΕΠΑ.

Βλέποντας τη μεγάλη προσέλευση του κόσμου ο Γιώργος Μαυρίδης ξεκίνησε τη διαδικασία μια ώρα νωρίτερα, στις 9 το πρωί αντί για τις 10 που είχε προγραμματίσει για... όσο αντέξει! Όπως σημείωσε και στη δημοσίευσή του στο facebook, έχει χρονομετρήσει τη διαδικασία και χρειάζεται 3 λεπτά και κάποια δευτερόλεπτα. Παρακάλεσε, επίσης, όσους βρεθούν σήμερα εκεί, να τον βοηθήσουν, υποδεικνύοντας το σημείο που θέλουν το τατουάζ, χωρίς να του αποσπούν την προσοχή, ώστε να μπορέσει να κάνει σε όσους περισσότερους γίνεται. Μάλιστα, όποιος τελειώνει θα παίρνει και τη βελόνα του τατουάζ του φεύγοντας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση