GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα υπόθεση μικρής Μαρίας η Τάτο

Η Τάτο ή Νικολέτα, ένα κοριτσάκι περίπου 6 χρόνων, που βρέθηκε να ζει με ζευγάρι αθίγγανων στον Τύρναβο Λάρισας, αναζητά τους βιολογι...


Η Τάτο ή Νικολέτα, ένα κοριτσάκι περίπου 6 χρόνων, που βρέθηκε να ζει με ζευγάρι αθίγγανων στον Τύρναβο Λάρισας, αναζητά τους βιολογικούς γονείς της. Η υπόθεση θυμίζει αυτή της «μικρής Μαρίας» που είχε εντοπιστεί στον οικισμό των Ρομά στα Φάρσαλα, πριν από τρία χρόνια και, όπως αποκαλύφθηκε από την αστυνομική έρευνα, ήταν παιδί Βούλγαρων τσιγγάνων.

Η μικρή Τάτο, όπως φωνάζουν την 6χρονη, μιλάει την γλώσσα των Ρομά και λίγα ελληνικά, ενώ οι εξετάσεις DNA έδειξαν ότι δεν είναι βιολογικό παιδί του ζευγαριού που συνελήφθη και στο σπίτι τους βρέθηκε χασίς και ηρωίνη. Ο 42χρονος και η 41χρονη σύντροφός του, αρχικά κατέθεσαν στην αστυνομία ότι το κοριτσάκι είναι δικό τους, αλλά στη συνέχεια είπαν ότι είναι παιδί της αδερφής της γυναίκας .

Η ασφάλεια Λάρισας αναζητά τους βιολογικούς γονείς της μικρής για την οποία δεν έχει δηλωθεί εξαφάνιση. Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν κανένα σενάριο, όπως να έχει έρθει, όπως και η «μικρή Μαρία» από την Βουλγαρία, ωστόσο, αν συνέβη αυτό, πρέπει να έγινε σε πολύ μικρή ηλικία, καθώς δεν ζητάει τους γονείς της, ούτε μιλάει βουλγαρικά.

Η πληροφορία για την ύπαρξη της μικρής, Τάτο, έφτασε πριν από μερικές μέρες στην ασφάλεια Λάρισας και οι αστυνομικοί κινήθηκαν ταχύτατα. Έκαναν έρευνα στο σπίτι του ζευγαριού, στον οικισμό των αθίγγανων στον Τύρναβο, όπου οι πληροφορίες έλεγαν ότι το ανήλικο κοριτσάκι κρατείται χωρίς τη θέλησή του.

Ο 42χρονος και η 41χρονη, επέμεναν για αρκετή ώρα ότι το παιδί είναι δικό τους και το ζητούσαν επίμονα πίσω. Όταν ωστόσο τους έγιναν γνωστά τα στοιχεία που διέθετε η αστυνομία, άλλαξαν την κατάθεσή τους και υποστήριξαν ότι ήταν συγγενικού τους προσώπου.

Η μικρή μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται, υπό αστυνομική παρουσία, στο γενικό νοσοκομείο Λάρισας, υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι είναι πολύ καλά στην υγεία της.

Στη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης στο σπίτι του ζευγαριού, υπήρχε και ένα ακόμη άτομο, ένας 34χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης για συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ επιπλέον προέκυψε ότι το ζευγάρι τον έκρυβε στο σπίτι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση