GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΤΡΟΠΗ! ΘΑ ΠΑΝΕ η Μαριλίζα και ο Τζουμάκας;;

Harris Kodopoulos .     Δεδομένη θεωρείται η παρουσία στο συνέδριο του πρώην προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη, ο οποίος άλλωστε είχε ...

  Δεδομένη θεωρείται η παρουσία στο συνέδριο του πρώην προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη, ο οποίος άλλωστε είχε παραστεί πρόσφατα σε ομιλία του Αλέξη Τσίπρα. 
Επίσης παρούσα αναμένεται να είναι και η πρώην υπουργός και γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.
Αμφότεροι, προβλέπεται να αξιοποιηθούν στο νέο κυβερνητικό σχήμα, με τον Φ. Κουβέλη να «χτυπάει» ένα από τα υπουργεία Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Ανασυγκρότησης ή το Δικαιοσύνης.
Και ο...Τζουμάκας.
Πάλι με το π@@λι στο χέρι θα μείνει?
Οσο για τη Μαριλίζα.
Μιά λέξη.
Ντροπή.

3 σχόλια

  1. Ο ΣΥΡΙΖΑ μου ζήτησε να δώσω τον Βενιζέλο

    Στη συνέχεια του αποσπάσματος ο Παπακωνσταντίνου περιγράφει δύο συναντήσεις κατά τη διάρκεια της Προανακριτικής.

    "Η πρώτη ήταν με τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος ήθελε να μάθει από εμένα περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση. Τον άκουσα να μου λέει πως - παρότι θεωρούσε ότι οι χειρισμοί μου ήταν λαθεμένοι - δεν πίστευε ότι εγώ είχα νοθεύσει τα στοιχεία" καταγράφει και συμπληρώνει:

    "Η δεύτερη ήταν με ορισμένα υψηλά ιστάμενα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Στη συνάντηση μου ζήτησαν ευθέως να τους δώσω στοιχεία που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν κατά του Βενιζέλου. Τους απάντησα πως δεν έμπαινα σε παρόμοιες λογικές συναλλαγών και πως ότι είχα να πω σχετικά θα το έλεγα στη Βουλή".

    Ν Βράχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικα δεν υπαρχει ντροπη. Καθεις εφ ω εταχθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικα δεν υπαρχει ντροπη. Καθεις εφ ω εταχθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση