GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένα βιβλίο για την τρελή ζωή του Έλτον Τζον

Η «τρελή ζωή» του Έλτον Τζον πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2019 σε ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο που γράφει αυτήν την περίοδο ο διάσημος Β...


Η «τρελή ζωή» του Έλτον Τζον πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2019 σε ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο που γράφει αυτήν την περίοδο ο διάσημος Βρετανός καλλιτέχνης.

Η ανακοίνωση έγινε από τις εκδόσεις ΜακΜίλαν και Χολτ, που δήλωσαν ότι έχουν αποκτήσει από κοινού τα παγκόσμια δικαιώματα για το άτιτλο έως τώρα βιβλίο απομνημονευμάτων του μουσικού.

Πίσω από την αυτοβιογραφία του 69χρονου Τζον βρίσκεται ο μουσικός δημοσιογράφος της εφημερίδας The Guardian και του περιοδικού GQ, Αλέξης Πετρίδης.

Σε δήλωση του ο σερ Έλτον Τζον είχε πει ότι αναζητά θέλει να γράψει τα απομνημονεύματά του ως μία διαδικασία «κάθαρσης».

Είπε ότι «καθώς κοιτάζω πίσω, συνειδητοποιώ πως έχω κάνει μία τρελή ζωή, είχα το προνόμιο να έχω μία ακραία ζωή... Η ζωή μου ήταν σαν ένα τρενάκι του λούνα παρκ που ακόμα βρίσκεται σε κίνηση».

Έχοντας πίσω του καριέρα πέντε δεκαετιών ο Τζον έχει κερδίσει πέντε βραβεία Grammy και ένα βραβείο Όσκαρ, και η καριέρα του είναι «χτισμένη» σε τραγούδια που πλέον θεωρούνται κλασικά, όπως το «Rocket Man», το «I'm Still Standing» και το «Tiny Dancer».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση