GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φρίκη στο κέντρο της Αθήνας: Απαγχόνισαν αλλοδαπό – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα φρικιαστικό περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου στις 7.25 στην πλατεία Κλαυθμώνος και πιο συγκεκριμένα στο πάρκο, που βρίσκ...


Ένα φρικιαστικό περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου στις 7.25 στην πλατεία Κλαυθμώνος και πιο συγκεκριμένα στο πάρκο, που βρίσκεται κάτω από το Υπουργείο Εσωτερικών.
Σύμφωνα με τον ΑLPHA, ένας διερχόμενος ενημέρωσε την αστυνομία για έναν απαγχονισμένο άνδρα σε δέντρο. Οι αρχές έφθασαν άμεσα στο σημείο και τον εντόπισαν κρεμασμένο με αυτοσχέδιο βρόγχο. Δεν βρήκαν στοιχεία του θύματος, καθώς δεν διατηρούσε κάποιο επίσημο έγγραφο πάνω του.
Στο σημείο υπήρχαν ακόμη δύο αλλοδαποί σε κατάσταση μέθης που οι κινήσεις τους είχαν τραβήξει τα βλέμματα.
Ο μάρτυρας υποστήριξε στην αστυνομία ότι υπήρξε συμπλοκή μεταξύ των τριών ατόμων και ακολούθησε ο απαγχονισμός του άνδρα, που φέρεται και αυτός να είναι αλλοδαπός. Αρχικά κατά τη σύλληψη τους οι δύο αλλοδαποί, ένας Πολωνός 35 ετών και ένας Ουκρανός 52 ετών, υποστήριξαν ότι προσπάθησαν να βοηθήσουν τον απαγχονισμένο άνδρα λέγοντας ότι ήθελε να αυτοκτονήσει. Οι αστυνομικοί δεν πείστηκαν. Θεωρούν ότι η μαρτυρία του διερχόμενου δεν αμφισβητείται με τους δύο συλληφθέντες να οδηγούνται στον Εισαγγελέα, όπου τους απαγγέλθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Δείτε το βίντεο από τον Alpha:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση