Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

  Ιδιοκτήτης οίκου ανοχής στην Αγγλία: Δάνεισα τα λεφτά στον Τσίπρα!


  “Ήταν υπηρεσία στην κοινότητα, δεν ήταν οίκος ανοχής”. Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο 66χρονος Αχιλλέας Νεοφύτου, ένας συνταξιούχος που κατηγορείται ότι είχε στήσει έναν παράνομο οίκο ανοχής στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας.

  Ο εν λόγω οίκος ανοχής είχε εντοπιστεί από την αστυνομία τον Φεβρουάριο του 2015, και σύμφωνα με τις αρχές εκεί δούλευαν 20 ιερόδουλες, που δέχονταν περίπου 200 συνολικά πελάτες ημερησίως.

  Ο Αχιλλέας Νεοφύτου εμφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα στο δικαστήριο για την εκδίκαση της υπόθεσης, και σε δηλώσεις του αρνήθηκε πως το Libra Club, του οποίου ήταν ιδιοκτήτης, λειτουργούσε ως οίκος ανοχής.

  Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Birmingham Mail, ο 66χρονος δήλωσε έξω από το δικαστήριο: “Ο κόσμος υπέθετε ότι βγάζαμε εκατομμύρια, εμείς δουλεύαμε σκληρά, υπηρετούσαμε την κοινότητα, όμως άλλοι άνθρωποι είχαν διαφορετική εντύπωση. Δικαστικοί έρχονταν εδώ, δικηγόροι έρχονταν εδώ, γιατροί έρχονταν εδώ, ήταν υπηρεσία προς την κοινότητα. Δεν ήταν οίκος ανοχής”.

  Κατόπιν, δημοσιογράφος του BBC τον ρώτησε: “Λειτουργούσατε ένα κλαμπ όπου άνθρωποι πήγαιναν για να κάνουν σεξ με ιερόδουλες, αυτό δεν είναι οίκος ανοχής;”.

  Η απάντηση που πήρε; “Όχι, γιατί ούτε εσείς, εσείς λέτε ότι ήταν οίκος ανοχής, πώς ξέρετε ότι ήταν οίκος ανοχής;”.

  Όμως η... κορυφαία απάντηση του Αχιλλέα Νεοφύτου ήρθε στην ερώτηση “που είναι τα λεφτά;”, αναφορικά με τα 7 εκατομμύρια λίρες (περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ) που φέρεται να αποκόμισε από την “επιχείρησή” του, καθώς ενέπλεξε σε αυτήν και τον... πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα!

  “Αχ, πού είναι τα λεφτά, αυτή είναι μία καλή ερώτηση. Ο καημένος ο Τσίπρας κόντευε να ξεμείνει από λεφτά, ξέρετε, στην Ελλάδα. Και τα δανείσαμε στον Τσίπρα!”.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Ιδιοκτήτης οίκου ανοχής στην Αγγλία: Δάνεισα τα λεφτά στον Τσίπρα! Rating: 5 Reviewed By: Press- gr