GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαπαβίτσας: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον τελεσίδικα καθεστωτικός

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον τελεσίδικα καθεστωτικός» σημειώνει σε άρθρο, στο προσωπικό του μπλογκ ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Λαπαβίτσα...


«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον τελεσίδικα καθεστωτικός» σημειώνει σε άρθρο, στο προσωπικό του μπλογκ ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Λαπαβίτσας.

Στο άρθρο με τίτλο «Ελλάδα: «συμπιεσμένο ελατήριο» ή βυθισμένη στη στασιμότητα;» ο κ. Λαπαβίτσας επισημαίνει μεταξύ άλλων:

«Ο χρόνος που ακολούθησε την υπογραφή του τρίτου μνημονίου από τον Αλέξη Τσίπρα διέλυσε και τις τελευταίες ψευδαισθήσεις όσων τον ψήφισαν τον Σεπτέμβριο του 2015. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον τελεσίδικα καθεστωτικός – αυξάνει φόρους, κόβει συντάξεις, κάνει συμφωνίες για την ιδιοκτησία των ΜΜΕ με ανθρώπους που όζουν, επιτρέπει τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας»

«Αντίστοιχη είναι και η ηθική και πολιτική του απαξίωση, όπως και η αίσθηση απελπισίας και αποχής από τα κοινά που καταγράφεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις» προσθέτει ο κ. Λαπαβίτσας. 

«Η συνεχιζόμενη οικονομική δυστοκία δεν θα επιτρέψει να δημιουργηθούν συνθήκες πολιτικής σταθεροποίησης στο ορατό μέλλον, ότι κι αν φαντάζεται η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός της» επισημαίνει ο κ. Λαπαβίτσας και τονίζει:

«Όλα είναι ακόμη ανοιχτά για τις δυνάμεις που δε φοβούνται τη ρήξη, επιδιώκουν την ανατροπή των ασφυκτικών σημερινών συνθηκών και θέλουν να βάλλουν τη χώρα σε πορεία αναγέννησης. Στο θέμα αυτό θα επανέλθω συγκεκριμένα και τακτικά το επόμενο διάστημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση