GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποτάμι: Να πάψει να προκαλεί η Τουρκία

"Ιδιότυπες αντιλήψεις για τα δικαιώματά της στο Αιγαίο προβάλλει και στην πράξη η Τουρκία μετά τις πρόσφατες παράφωνες δηλώσεις της ...


"Ιδιότυπες αντιλήψεις για τα δικαιώματά της στο Αιγαίο προβάλλει και στην πράξη η Τουρκία μετά τις πρόσφατες παράφωνες δηλώσεις της πολιτικής της ηγεσίας σε σχέση με τη συνθήκη της Λωζάννης" σχολιάζει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι.

"Για μια ακόμη φορά, καλούμε την Τουρκία, να επιδείξει συμπεριφορά κράτους το οποίο σέβεται διεθνείς συμφωνίες και κανόνες αποδεκτούς από το σύνολο της διεθνούς κοινότητας και να εγκαταλείψει την προβολή της ισχύος έναντι του δικαίου" προσθέτει το Ποτάμι και καταλήγει:

"Ο δρόμος που ακολουθεί εμπεριέχει σοβαρούς κινδύνους όχι μόνο σε διμερές επίπεδο αλλά και στο επίπεδο της περιοχής της ανατολικής Μεσογείου. Επιβάλλεται να επιδείξει η Τουρκία πραγματικά συμμαχική συμπεριφορά και να πάψει να προκαλεί προβλήματα στην ειρηνική συνύπαρξη των γειτονικών της κρατών και στην ίδια τη συνοχή της Ατλαντικής Συμμαχίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση