GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βούτσης: Η χώρα θα ανακάμψει με την κοινωνία όρθια

Την πεποίθηση ότι η παρούσα κυβέρνηση θα επιτύχει το στόχο της να ανακάμψει η χώρα με την κοινωνία όρθια, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλή...


Την πεποίθηση ότι η παρούσα κυβέρνηση θα επιτύχει το στόχο της να ανακάμψει η χώρα με την κοινωνία όρθια, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα.
Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Βουλής απέρριψε κατηγορηματικά τα σενάρια περί νέας κυβέρνησης με οικουμενικό Πρωθυπουργό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως κάποιοι θέλουν να υπαγορεύσουν τις πολιτικές εξελίξεις.
Ο κ. Βούτσης σημείωσε ότι ο οδικός χάρτης που περιλαμβάνει τη ρύθμιση του χρέους, το επενδυτικό πακέτο Γιούνκερ, την άμεση αξιοποίηση του ΕΣΠΑ, τη διαμόρφωση ενός κλίματος για υγιείς επενδύσεις που θα αφήνουν προστιθέμενη αξία, θα χαραχθεί και θα ακολουθηθεί από την παρούσα Κυβέρνηση.
«Στο τέλος θα υπάρξει αποτίμηση κι ελπίζω αυτό το τέλος για τη χώρα, για την πολιτική ζωή του τόπου αλλά και για την Αριστερά να είναι ευτυχές, να είναι ένα θετικό αποτύπωμα και να μπορέσει ο κόσμος να μείνει όρθιος. Εκεί θα κριθούνε όλοι», σημείωσε.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση