GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκρός ο ένοπλος που πυροβόλησε σε κομμωτήριο στη Γερμανία

Νεκρός είναι ο ένοπλος που άνοιξε πυρ στην πόλη Ντίρεν της δυτικής Γερμανίας, μέσα σε κομμωτήριο. Τον άνδρα βρήκαν νεκρό άνδρες των ε...


Νεκρός είναι ο ένοπλος που άνοιξε πυρ στην πόλη Ντίρεν της δυτικής Γερμανίας, μέσα σε κομμωτήριο. Τον άνδρα βρήκαν νεκρό άνδρες των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας. Επίσης μια γυναίκα, που κρατούσε όμηρο ο ένοπλος, διασώθηκε τραυματισμένη.

"Οι ειδικές δυνάμεις βρήκαν το πτώμα του άνδρα, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά και κατόπιν υπέκυψε στα τραύματά του. Βρήκαν επίσης μια τραυματισμένη γυναίκα, η οποία ήταν πιθανότατα όμηρος" ανέφερε η εκπρόσωπος.

Οι αρχές δεν έχουν διευκρινίσει αν ο άνδρας αυτοκτόνησε ή αν σκοτώθηκε από πυρά αστυνομικών. Την υπόθεση διερευνά η τοπική εισαγγελία.

Η εφημερίδα Aachener Zeitung ανέφερε ότι ο άνδρας μπήκε στο κομμωτήριο, φώναξε τη γυναίκα και άρχισε να πυροβολεί. Κατόπιν κρύφτηκε μέσα στο κτίριο όπου στεγάζεται το κομμωτήριο, παίρνοντας μαζί του τη γυναίκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση