GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το κλάμα του μωρού στο λιμάνι της Μυτιλήνης κατά την απέλαση στην Τουρκία

Το κλάμα ενός μικρού παιδιού και της μητέρας του την ώρα που επιβιβάζονταν στο πλοίο σημάδεψαν τη χθεσινή επιχείρηση απέλασης από τη Μ...


Το κλάμα ενός μικρού παιδιού και της μητέρας του την ώρα που επιβιβάζονταν στο πλοίο σημάδεψαν τη χθεσινή επιχείρηση απέλασης από τη Μυτιλήνη στο Δικελί.
Την ίδια στιγμή μία γυναίκα στέλεχος του FRONTEX κρατούσε στην αγκαλιά της το βρέφος της οικογένειας μεταφέροντάς το και αυτό στο πλοίο προκειμένου να απελαθεί.
Το περιστατικό  όπως αναφέρει η ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ συνέβη μόλις κατέβηκε η οικογένεια από το λεωφορείο και πριν την επιβίβασή της στο πλοίο χωρίς να δοθούν διευκρινήσεις από τις αρχές για το περιστατικό. Η επίσημη ενημέρωση που υπάρχει και αφορά όλες τις περιπτώσεις είναι πως οι μετανάστες που οδηγούνται σε απέλαση, έχουν παραιτηθεί του δικαιώματος διεθνούς προστασίας και γυρίζουν στην Τουρκία με τη θέλησή τους.  Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η συγκεκριμένη οικογένεια είναι από το Αφγανιστάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση