GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσακαλώτος: Ο Σόιμπλε είναι πανούργος πολιτικός

Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος δήλωσε ότι η αντίθεση της Γερμανίας στην ελάφρυνση του χρέους συγκρούεται με την απαίτησή τ...


Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος δήλωσε ότι η αντίθεση της Γερμανίας στην ελάφρυνση του χρέους συγκρούεται με την απαίτησή της να μετέχει το ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Bloomberg.
«O Σόιμπλε πιστεύει ότι το πρόγραμμα διάσωσης θα δουλέψει, το ΔΝΤ θα συμφωνήσει και δεν θα υπάρχει μεγάλη ελάφρυνση χρέους» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Τσακαλώτος και πρόσθεσε ότι «πρέπει να κάνει μία παραχώρηση και πιστεύω ότι βαθιά μέσα του το καταλαβαίνει αυτό».
«Είναι ένας πανούργος πολιτικός. Βρίσκεται μέσα στα πράγματα για πολύ καιρό. Δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να τα έχει και τα τρία» σημείωσε ο υπουργός Οικονομικών.
Ο κ. Τσακαλώτος παρομοίασε την Ελλάδα με μια γαζέλα που προσπαθεί να αποφύγει να παγιδευτεί από δυο ελέφαντες που τσακώνονται, σε αυτή την περίπτωση, από τη Γερμανία και το ΔΝΤ αναφέρει το δημοσίευμα και προσθέτει ότι ο υπουργός Οικονομικών επιθυμεί τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα.

1 σχόλιο

  1. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ’’ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ’’ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ?
    ==========================================================

    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ‘’ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ’’ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ

    Πολλοί Έλληνες θα απορούν γιατί οι δανειστές μας, δεν έχουν εμπιστοσύνη στην ‘’ερμαφρόδιτη’’ πολιτικά συγκυβέρνηση των υποκριτών, των ψευτών, των συκοφαντών και των νονών της δημοσιουπαλληλικής διαπλοκής,

    *όταν ενημερώνονται κάθε στιγμή για κάθε ενέργεια διαχείρισης δημοσίου χρήματος και κάθε απόπειρα συγκάλυψης κάθε ατασθαλίας της παρούσης συγκυβέρνησης ή, κάθε άλλης ιδεολογικά συγγενούς της Καραμανλικής ΚΛΙΚΑΣ!

    *Όταν συμβαίνουν όλα αυτά, όταν δηλαδή συγκαλύπτεις τη διαπλοκή και τα λαμόγια,

    *όταν οι αρμόδιοι εκτός Ελλάδας, μπορούν να ΜΑΘΟΥΝ ποιοι είναι οι προηγούμενοι κλέφτες και πόσα λεφτά έχουν στις τράπεζές τους,

    *όταν δεν πάρεις και δεν έχεις εφαρμόσει ΚΑΝΕΝΑ μέτρο και νόμο κατά της δημοσιοϋπαλληλικής ΜΑΦΙΑΣ και αντίθετα !!!

    *ΌΤΑΝ κατήργησες το νόμο που είχε ψηφίσει η κυβέρνηση Παπανδρέου για τους επίορκους υπαλλήλους και τα ΑΜΕΣΑ μέτρα που ελάμβανε η διοίκηση για την κάθαρση και τιμωρία, τότε ΠΩΣ(?) είναι δυνατόν να σε εμπιστευθούν και να μας βοηθήσουν.
    *Όταν επανέφερες σαν ‘’άσπιλους’’ και ‘’αμόλυντους’’ στις δημόσιες υπηρεσίες και στα νοσοκομεία όλους τους επίορκους ‘’ΦΑΚΕΛΑΚΗΔΕΣ’’, μόνο και μόνο επειδή σε ψήφισαν, τότε να είσαι σίγουρος, ότι ΟΛΗ η Ευρώπη και λαοί της θα μας βλέπουν σαν σιχαμένα σκουλήκια που τρώμε από τις σάρκες τους.

    *Λογικά θα έπρεπε στο λεξικό να σβήσουμε τις λέξεις ‘’ψευτιά’’ και ‘’απάτη’’ και να βάλουμε τη λέξη ..Αλέξης, Πάνος… σαν ελάχιστο δείγμα υπόμνησης προς τις γενιές που έρχονται ‘’ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΕΣ’’ λες και είσαι τούρκος..Σουλτάνος

    *Όταν ο ΜΟΝΟΣ πολιτικός που τιμωρήθηκε ήταν ο Άκης, ενώ …χιλιάδες μας ‘’βγάζουν την γλώσσα’’ αφού το σύστημα και η δικαιοσύνη ήταν μέσα στο άθλιο παιχνίδι της ‘’ΕΘΝΙΚΗΣ’’ διαφθοράς και ιδιοτέλειας, τι περιμένεις να κάνουν οι απλοί και έντιμοι αδύναμοι Έλληνες?

    *Όταν ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ στην παραπομπή του ΕΝΤΙΜΟΥ υπουργού Γ. Παπακωνσταντίνου, επειδή επέβαλε πρόστιμο στους λαθρέμπορους –νταβατζήδες πετρελαίου, οι νομικοί σύμβουλοι των οποίων, ανήκουν στην ‘’αριστερά’’ και τον ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ ασύστολα με λίστες από ληστείες του εξωτερικού,
    που έκαναν Γάλλοι, που γνώριζαν έλληνες γαλλόφωνες πολιτικούς και ζήτησαν άσυλο, από Ισπανούς που γνώριζαν τους Έλληνες ’’αριστερούς’’ , αδίστακτους και αιμοβόρους τότε είσαι και εσύ μέρος ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ και της ΑΝΕΝΤΙΜΗΣ τιμωρίας του ΠΙΟ ΕΝΤΙΜΟΥ Υπουργού Οικονομικών.

    *Όταν ‘’υπακούς’’ στους εντολείς σου και επιλέγεις Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον πιο αποτυχημένο και πολιτικά και ηθικά επιβαρυμένο ‘’χουντοσυγγενή σου’’ Πάκη , όταν συνεργάζεσαι με τον ακροδεξιό πανηλίθιο ψεύτη και συκοφάντη μπουρδολόγο καΜένο εντελώς φοροφυγά πατριδοκάπηλο, τι νομίζεις ότι οι Έλληνες θα δώσουν ως αντάλλαγμα των εγκληματικά πολιτικών συμβιβασμών σου ?

    *Όταν βλέπουν και ακούν οι Ευρωπαίοι και όλος ο κόσμος, όπου έχετε πάει, τις κοτσάνες, τις μπαρούφες και την αμέτρητη αγραμματοσύνη και αναισθησία , είναι σίγουρο ότι ‘’Ηλίθιο’’ θα σε ανεβάζουν, ολοκληρωτικά καΜένο και μπουρδολόγο θα σε κατεβάζουνε.

    *Όταν βλέπουν οι Ευρωπαίοι την αχαριστία την εμπάθεια και την ιδιοτέλεια που έχετε επιδείξει όλοι απέναντι στους ανθρώπους που αγωνίστηκαν και δεν πτωχεύσαμε ,την αθλιότητα και την εγκληματική σας φύση και συμπεριφορά επί πλέον, να επιρρίψετε όλα σας τα εγκλήματα στον έντιμο πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, πιστεύετε ότι δεν θα σας κοιτούν ‘’σαν αναγκαίο σκατό’’ στην αυλή τους?

    Νβράχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση