GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μπραντ Πιτ είδε για πρώτη φορά τα παιδιά μετά το διαζύγιο

Την πρώτη επίσκεψη στα παιδιά του, μετά το διαζύγιο με την Τζολί στις 19 Σεπτεμβρίου, έκανε ο Μπραντ Πιτ. Σύμφωνα με την προσωρινή συ...


Την πρώτη επίσκεψη στα παιδιά του, μετά το διαζύγιο με την Τζολί στις 19 Σεπτεμβρίου, έκανε ο Μπραντ Πιτ.

Σύμφωνα με την προσωρινή συμφωνία του ζευγαριού, η Τζολί πήρε την προσωρινή επιμέλεια και των 6 παιδιών τους – 3 βιολογικών και 3 υιοθετημένων – και μετακόμισε, ενώ ο Πιτ  έχει το δικαίωμα να τα επισκέπτεται.

Όπως ήταν ο όρος, η πρώτη επίσκεψη έγινε  παρουσία ψυχολόγου, ο οποίος θα κρίνει αν είναι σε θέση να συναναστρέφεται μαζί τους, ή αν θα απαιτείται η παρουσία ειδικού. 

«Ο Μπραντ Πιτ πέρασε μερικές όμορφες ποιοτικές στιγμές με τα παιδιά του για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό του από την Αντζελίνα Τζολί», δήλωσε ανώνυμη πηγή στο περιοδικό People. 

"Αγαπά τα παιδιά του περισσότερο από οτιδήποτε σε αυτόν τον κόσμο και αυτά έχουν  μεγαλύτερη σημασία από οτιδήποτε. Θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να είναι μαζί τους, τώρα και πάντα" σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Επίσης, ο 52χρονος χολιγουντιανός σταρ υποβάλλεται τακτικά σε εξετάσεις για την κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών ενώ  συμφωνία περιλαμβάνεται και η υποχρεωτική ψυχοθεραπεία για Τζολί, Πιτ και παιδιά, καθώς και οι συνεδρίες ολόκληρης της οικογένειας.

Ήδη η Αντζελίνα τζολί έχει αρχίσει ψυχοθεραπεία μαζί με τα παιδιά τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση