GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ! Χάος στο Ωραιόκαστρο...

Τραγικό δυστύχημα με δύο νεκρούς πρόσφυγες, μία μητέρα και το ανήλικο αγοράκι της και με ένα ακόμη παιδί ελαφρά τραυματισμένο, σημειώθηκε...

Τραγικό δυστύχημα με δύο νεκρούς πρόσφυγες, μία μητέρα και το ανήλικο αγοράκι της και με ένα ακόμη παιδί ελαφρά τραυματισμένο, σημειώθηκε λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ της Κυριακής στη Συμμαχική Οδό. Οι τρεις πρόσφυγες παρασύρθηκαν από Ι.Χ. αυτοκίνητο, ενώ αμέσως μετά ξέσπασαν άγρια επεισόδια στο κέντρο φιλοξενίας στις αποθήκες Φέσσα.

Αναστάτωση επικράτησε στην περιοχή γύρω από το Κέντρο Φιλοξενίας για αρκετή ώρα με απόπειρα λιντσαρίσματος του οδηγού. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο Κέντρο Φιλοξενίας και απεσόβησαν τα χειρότερα. Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση από το ΕΚΑΒ για τον ανήλικο τραυματία, δεν φαίνεται να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, ενώ φέρεται να έχει ορθοπεδικά τραύματα.


Εξαγριωμένοι πρόσφυγες επιτέθηκαν στον οδηγό αμέσως μετά το δυστύχημα και προκάλεσαν ζημιές τόσο στο Ι.Χ. του, όσο και σε άλλα οχήματα που ακολουθούσαν και σταμάτησαν. Οι πρόσφυγες πυρπόλησαν το αυτοκίνητο του οδηγού που παρέσυρε τη μητέρα με τα δύο παιδιά της. Υπό κράτηση τελεί ο οδηγός, σύμφωνα με το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο.
Η Πυροσβεστική επιβεβαίωσε ότι το αυτοκίνητο κάηκε ολοσχερώς, όπως και κάποιοι κάδοι στη γύρω περιοχή, αλλά τα οχήματά της δεν κατάφεραν να πλησιάσουν στο σημείο λόγω της έντασης.
Στην περιοχή έσπευσαν τέσσερις κλούβες των ΜΑΤ και μοτοσυκλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ για να ελεγχθεί η κατάσταση.
Όπως ανέφερε άλλωστε νωρίτερα το seleo.gr, ο οδηγός αναζήτησε καταφύγιο στο μόνιμο φυλάκιο της αστυνομίας που υπάρχει στο Κέντρο, όμως οι πρόσφυγες επιτέθηκαν στο φυλάκιο στο οποίο βρίσκονταν ακόμη δύο αστυνομικοί. Τελικά φυγαδεύτηκε μετά την παρέμβαση των αρχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση