GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση του Τζαμτζή στον Καμμένο: Είμαι Νέα Δημοκρατία και τη στηρίζω

Στον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο απάντησε με ανακοίνωσή του ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Ιορδάν...


Στον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο απάντησε με ανακοίνωσή του ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Ιορδάνης Τζαμτζής. Ο κ. Καμμένος μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 ανέφερε τον κ. Τζαμτζή ανάμεσα σε στελέχη που είναι εκτός της ΝΔ.
«Στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" του ΑΝΤ1, ειπώθηκε από τον κ. Καμμένο, ότι έχω φύγει από την Νέα Δημοκρατία. Είμαι Νέα Δημοκρατία και στηρίζω την Νέα Δημοκρατία και τον Προέδρο μας τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και αγωνίζομαι στην Πέλλα για την νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές όποτε γίνουν αυτές» επεσήμανε ο κ. Τζαμτζής.
«Τόσο ο Πρόεδρος κ. Μητσοτάκης όσο και όλη η παράταξη γνωρίζουν την δραστηριότητά μου. Η παρέμβαση μου γίνεται για να αποκατασταθεί η αλήθεια προς την κοινή γνώμη» τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση