GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την έναρξη του Διεθνούς Συνεδρίου Ναυτικού Δικαίου κήρυξε ο Παυλόπουλος

H χώρα μας κυριαρχεί -και μπορεί και πρέπει να κυριαρχεί και στο μέλλον- στο παγκόσμιο στερέωμα της ναυτοσύνης, υπογράμμισε ο Πρόεδρος τη...


H χώρα μας κυριαρχεί -και μπορεί και πρέπει να κυριαρχεί και στο μέλλον- στο παγκόσμιο στερέωμα της ναυτοσύνης, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, κηρύσσοντας, σήμερα το πρωί, την έναρξη του 9ου Διεθνούς Συνεδρίου Ναυτικού Δικαίου, στο κτίριο του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς. 

Όπως σημείωσε ο κ. Παυλόπουλος, το θέμα του Συνεδρίου αποκτά εξαιρετικό -και μάλιστα διεθνώς- ενδιαφέρον εξαιτίας του ότι στον ταραγμένο κόσμο μας όπου, δυστυχώς, οι φωτιές του πολέμου πυκνώνουν και πάλι τίθεται, με ιδιαίτερη έμφαση, το ζήτημα της ασφάλειας των πλοίων, των φορτίων και κυρίως, των ανθρώπων, πληρωμάτων και κάθε είδους επιβατών.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, συνεχάρη τον Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά για την 9η οργάνωση αυτού του συνεδρίου και επισήμανε ότι τιμά έτσι την μακρά παράδοσή του να συμβάλει, με εμβληματικό μάλιστα τρόπο, όχι μόνο στην απονομή της Δικαιοσύνης ως συλλειτουργός της, αλλά και στην προαγωγή της νομικής επιστήμης γενικότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση