GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έλενα Ακρίτα: Θα παρευρεθεί στη δίκη για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Η Έλενα Ακρίτα ήταν ένα από τα πρώτα πρόσωπα που τοποθετήθηκε δημόσια για την εξαφάνιση του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη. Η δί...


Η Έλενα Ακρίτα ήταν ένα από τα πρώτα πρόσωπα που τοποθετήθηκε δημόσια για την εξαφάνιση του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Η δίκη για την υπόθεση του άτυχου αγοριού ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή και ήδη οι αποκαλύψεις για τις δραματικές ώρες που έζησε ο όμορφος φοιτητής της Γαλακτοκομικής Σχολής συγκινούν.

Η δημοσιογράφος μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook ξεκαθαρίζει ότι θα παρευρεθεί στην δίκη για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη παρά το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί:

«Έχω κληθεί να καταθέσω ως μάρτυρας στην δίκη Βαγγέλη Γιακουμάκη στα Ιωάννινα. Επειδή διαβάζω διάφορα: Δεν έχω σπάσει (ακόμα) το πόδι μου, όπως γράφουν κάποιοι. Το πρόβλημα μου είναι ένα σοβαρό θωρακοοσφυικό κάταγμα. Όμως παρά την ιατρική γνωμάτευση (συνιστά να μην ταξιδέψω αεροπορικώς ή οδικώς για 4 μήνες) εννοείται πως την Δευτέρα θα είμαι εκεί. Θα πάρω τις αναλγητικές / αντιφλεγμονώδεις ενέσεις μου και θα βρίσκομαι στο δικαστήριο να κάνω το χρέος μου. Αυτά για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση