GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλέφαντος: Αν ο εγγονός μου μου πει ότι είναι γκέι, θα τον διώξω

Ο Νίκος Αλέφαντος δε "μασάει" τα λόγια του, εντός και εκτός γηπέδων. Ο πρώην προπονητής, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή...


Ο Νίκος Αλέφαντος δε "μασάει" τα λόγια του, εντός και εκτός γηπέδων. Ο πρώην προπονητής, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη "La BiriBiri" και εκτός των άλλων, αναφέρθηκε και στους ομοφυλόφιλους.
"Δεν τους πειράζω αυτούς, αλλά δε γουστάρω να πάει συγγενικό πρόσωπο σε αυτή την κατεύθυνση! Από μικρό πλάθεται το παιδί. Εκτός αν βγει γεννημένο...", είπε στην κάμερα.
Στην ερώτηση αν ο εγγονός του του ανακοίνωνε ότι ήταν γκέι, ο ίδιος απάντησε:

"Ούτε να ξαναπατήσει θα του πω! Ούτε να ξαναπατήσει! Για δρόμο, για διάλυση! Από μικρό πλάθεται το παιδί. Εκτός αν βγει γεννημένο. Εγώ δεν τους πειράζω αυτούς, αλλά δε γουστάρω να πάει συγγενικό πρόσωπο σε αυτή την κατεύθυνση. Δε γουστάρω, πάει τελείωσε, πώς το λένε; Δεν μ’ αρέσει! Τι ρατσιστής; Δε με νοιάζει!
Δεν τους πειράζω, αλλά δεν τους θέλω. Δεν βγαίνω έξω να τον δω στο δρόμο να τον πειράξω, στρίβω τη μούρη μου και φεύγω. Είναι τέτοιες οι αρχές μου, δεν μπορώ να προσαρμοστώ με τίποτα", σημείωσε.

Πηγή βίντεο: zappit.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση