GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από Δευτέρα οι αιτήσεις για κατ' εξαίρεση μετεγγραφή φοιτητών

Από την ερχόμενη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου και μέχρι τις 31 του ίδιου μήνα, μπορούν οι φοιτητές να καταθέτουν τις αιτήσεις τους για κατ' ...


Από την ερχόμενη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου και μέχρι τις 31 του ίδιου μήνα, μπορούν οι φοιτητές να καταθέτουν τις αιτήσεις τους για κατ' εξαίρεση μετεγγραφή σε άλλο ίδρυμα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, οι αιτήσεις υποβάλλονται από τον αιτούντα για την μετεγγραφή φοιτητή ή νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό του, στο Κεντρικό Πρωτόκολλο του Υπουργείου Παιδείας,, προς την Επιτροπή κατ' Εξαίρεση Μετεγγραφών. Στην αίτηση επισυνάπτονται τα δικαιολογητικά, που τεκμηριώνουν τις ιδιαίτερα σοβαρές και εξαιρετικές περιπτώσεις και συμπληρώνονται τα προσωπικά στοιχεία και τα στοιχεία επικοινωνίας του φοιτητή.
Στους αιτούντες μπορεί να χορηγηθεί κατ' εξαίρεση μετεγγραφή σε Τμήμα αντίστοιχο του Τμήματος προέλευσης, εφόσον διαπιστωθεί ότι συντρέχουν οι ιδιαίτερα σοβαροί και εξαιρετικοί λόγοι που επιβάλλουν την μετεγγραφή του αιτούντος.
Στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας σημειώνεται ότι αίτηση για για χορήγηση κατ' εξαίρεση μετεγγραφής δύναται να υποβληθεί και μετά τη λήξη της ανωτέρω προθεσμίας, μόνο αν ο λόγος που επικαλείται ο αιτών προέκυψε μεταγενέστερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση