GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Ηρακλή στο... τρίτο λεπτό

Καλά που πρόλαβε να τον νικήσει στο 3’ γιατί μετά τα βρήκε σκούρα. Ο Χουάντερσον έπιανε και τα… άουτ, αλλά ο ΠΑΟΚ πήρε εν τέλει τη νί...


Καλά που πρόλαβε να τον νικήσει στο 3’ γιατί μετά τα βρήκε σκούρα. Ο Χουάντερσον έπιανε και τα… άουτ, αλλά ο ΠΑΟΚ πήρε εν τέλει τη νίκη (1-0) κόντρα στον Ηρακλή, που έπαιζε από το 27’ με 10 παίκτες!

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ μπήκαν με το… μαχαίρι στα δόντια και ευτύχισαν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 3’. Σε μια πολύ γρήγορη αντεπίθεση, ο Μπίσεσβαρ βγήκε αριστερά και έδωσε στον Γκάρι Ροντρίγκες που μπήκε με φόρα στην περιοχή και με δυνατό σουτ, έστειλε τη μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα. Μέχρι το 20ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, αλλά ο Αθανασιάδης δεν κατάφερε ούτε στο 15’ με κεφαλιά αλλά ούτε στο 19’ με σουτ να βρει εστία!

Ο ΠΑΟΚ είχε το μομέντουμ, πίεζε για να πετύχει και δεύτερο τέρμα και ο Σαραμαντάς με μια ανόητη ενέργεια έκανε ακόμη πιο δύσκολο το έργο του Ηρακλή στην αναμέτρηση. Ο αριστερός μπακ του Ηρακλή ανέτρεψε τον Τζάλμα Κάμπος από πίσω, η ‘α βοηθός Κουρομπύλια σήκωσε το σημαιάκι υποδεικνύοντας στον διαιτητή το φάουλ. Την ίδια στιγμή, ο Σαραμαντάς γύρισε και κάτι της είπε (ο 4ος διαιτητής ανέφερε πως αποβλήθηκε για εξύβριση) και ο Κύζας τον απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Στο 38’ η Κουρομπύλια έκανε λάθος υπόδειξη οφσάιντ σε τακουνάκι του Κλάους στον Σάχοφ, ο οποίος έμπαινε στην περιοχή και λίγα λεπτά μετά, οι γηπεδούχοι είχαν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες! Στο 40’ μετά από κόρνερ του Μπίσεσβαρ, ο Λέο Μάτος έκανε την κεφαλιά αλλά ο Χουάντερσον έδιωξε σε κόρνερ και ένα λεπτό μετά, ο τερματοφύλακας του Ηρακλή έκανε ακόμη μια σπουδαία επέμβαση σε φαλτσαριστό σουτ του Κάμπος μέσα από την περιοχή. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, πάντως, χρειάστηκε να επέμβει και ο Γλύκος. Ο Μοντέιρο έκανε τρομερή εκτέλεση φάουλ από τα 25 μέτρα, αλλά ο πορτιέρε του ΠΑΟΚ απογειώθηκε στο «γάμα» και έδιωξε σε κόρνερ.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε…. φουριόζος και στο δεύτερο μέρος αλλά έπεσε και πάλι στον ανίκητο Χουάντερσον! Ο Μπίσεσβαρ στο 48’ προσπάθησε με πλασέ να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα αλλά την έστειλε λίγο άουτ και στη συνέχεια ακολούθησε μια προσωπική μονομαχία των παικτών του «δικέφαλου του βορρά» με τον πορτιέρε του Ηρακλή! Στο 56’ ο Κάνιας έκανε το κοντρόλ μέσα στην περιοχή και σούταρε αλλά ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας έδιωξε σε κόρνερ, ενώ τρία λεπτά μετά βρήκε όσο θα έπρεπε τη μπάλα στο σουτ του Αθανασιάδη από το ύψος της μικρής περιοχής, για να σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση