GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί δεν ήθελε να κάνει δεύτερο παιδί η Δέσποινα Καμπούρη;

H Δέσποινα Καμπούρη αποκάλυψε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου πως βρίσκεται στην πιο δημιουργική περίοδο της ζωής της και δεν δίστ...


H Δέσποινα Καμπούρη αποκάλυψε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου πως βρίσκεται στην πιο δημιουργική περίοδο της ζωής της και δεν δίστασε να παραδεχτεί πως φοβόταν να κάνει δεύτερο παιδί, λόγω της επιλόχειας κατάθλιψης που είχε περάσει στην πρώτη της εγκυμοσύνη.
«Τη δεύτερη εγκυμοσύνη την αντιμετώπισα πολύ διαφορετικά από την πρώτη, είναι η μέρα με τη νύχτα. Επειδή την πρώτη φορά πέρασα επιλόχεια κατάθλιψη, μια πολύ δυσάρεστη κατάσταση και για την γυναίκα που το βιώνει, αλλά και για το περιβάλλον της, φοβόμουν να κάνω δεύτερο παιδί γιατί είχα στο μυαλό μου ότι μπορεί να μου ξανασυμβεί. Και δεν το φοβόμουν μόνο εγώ, το φοβόταν και ο Βαγγέλης, οι γονείς μου, η μαμά μου κυρίως», τόνισε η Δέσποινα Καμπούρη.
Όταν η Τατιάνα την ρώτησε εάν θέλει να κάνει και τρίτο παιδί εκείνη με αφοπλιστική ειλικρίνεια απάντησε πως αυτή την στιγμή δεν το σκέφτεται, αλλά δεν το αποκλείει να συμβεί στο μέλλον.
Τέλος, ευχαρίστησε δημόσια την μαμά της, η οποία την βοηθάει με το μεγάλωμα των παιδιών της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση