GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ΚΚΕ για τον Γεωργιάδη: Το αντικομμουνιστικό του παραλήρημα βαρύνει την ηγεσία της ΝΔ

Για «αντικομμουνιστικό παραλήρημα» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ σχολιάζοντας τις δηλώσεις που έκανε χθες ο αντιπ...


Για «αντικομμουνιστικό παραλήρημα» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ σχολιάζοντας τις δηλώσεις που έκανε χθες ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης από τη Χίο.

«Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης όχι μόνο καταφεύγει σε αντικομμουνιστικό παραλήρημα προηγούμενων δεκαετιών, αλλά φτάνει και στο σημείο να διαφημίζει -στο όνομα μάλιστα της δημοκρατίας- τις αυταρχικές φασιστικές πρακτικές χωρών με τις ευλογίες της ΕΕ, οι οποίες απαγορεύουν Κομμουνιστικά Κόμματα και διώκουν την κομμουνιστική ιδεολογία»  επισημαίνει το ΚΚΕ.

«Είναι προφανές ότι το παραλήρημα αυτό βαρύνει την ηγεσία της ΝΔ, καθώς έχει -μεταξύ άλλων- και στόχο να προσδώσει στο ΣΥΡΙΖΑ κομμουνιστικά χαρακτηριστικά, τα οποία όλοι γνωρίζουν ότι δεν έχει, ασκώντας του μια βολική κριτική για να συντηρείται το διπολικό-δικομματικό παιχνίδι» προσθέτει το ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση