Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016

  "Ο Παππάς είναι η προσωποποίηση της διαπλοκής της κυβέρνησης"


  "Αποδείχθηκε ότι φοβούνται τη διαφάνεια και τον κοινοβουλευτικό έλεγχο" δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, αμέσως μετά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, και έστρεψε τα πυρά του κατά του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά.

  Ο κ. Βορίδης σχολίασε ότι κατά τη σημερινή συνεδρίαση αποδείχθηκε ότι ο κ. Παππάς είναι το πρόσωπο που συμβολίζει τη διαπλοκή της κυβέρνησης Τσίπρα- Καμμένου, "μιας παραπαίουσας κυβέρνησης που επιτείνει και θεσμοθετεί τη διαπλοκή σε όλα της τα επίπεδα λίγο πριν το τέλος της". "Αυτό αποδεικνύει το πραγματικό, αυταρχικό και σκοτεινό πρόσωπο μιας υπό κατάρρευση κυβέρνησης. Ο ενορχηστρωτής του πρωτοφανούς αυτού σκανδάλου, κ. Παππάς δεν κατάφερε να απαντήσει πειστικά ούτε σε ένα ερώτημα. Αποκαλύφθηκε ότι είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τη διαβλητή επιτροπή. Αποκαλύφθηκε ότι είναι ο άνθρωπος που έστελνε απεσταλμένους σε καναλάρχες για να ελέγξει τα ΜΜΕ. Με ψέματα και υπεκφυγές προσπάθησε να κρύψει τις βαρύτατες πολιτικές ευθύνες του", δήλωσε ο κ. Βορίδης σχολιάζοντας την απόρριψη του αιτήματος της ΝΔ, το οποίο στήριξαν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης και υποστήριξε ότι έτσι δεν επετράπη ο διεξοδικός έλεγχος του πόθεν έσχες των νέων καναλαρχών.

  Προσέθεσε πως η κοινωνία έχει ήδη αντιληφθεί το πρωτοφανές στήσιμο της νέας διαπλοκής που υπηρετεί τις ορέξεις της παρούσας κυβέρνησης και εκφυλίζει κάθε μέρα και περισσότερο τους θεσμούς και τις λειτουργίες του κράτους, "οι μάσκες όμως έχουν πέσει".

  Σε ερώτηση δημοσιογράφου, αν θα αναζητηθούν ποινικές ευθύνες για τον Νίκο Παππά, ο βουλευτής της ΝΔ, είπε πως "αυτά όλα θα εξεταστούν τη χρονική στιγμή που πρέπει, αλλά προφανώς όταν ελέγχονται ποινικά οι υπό τον κ. Παππά και ο κ. Παππάς έχει αναλάβει πλήρως την ευθύνη για τις πράξεις τους" και επανέλαβε ότι θα έρθει η στιγμή που αυτά θα κριθούν και θα αξιολογηθούν.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: "Ο Παππάς είναι η προσωποποίηση της διαπλοκής της κυβέρνησης" Rating: 5 Reviewed By: Press- gr