ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Τραμπ: Απολύονται όσες υπάλληλοι δεν είναι όμορφες

Share it:

Από... καλλιστεία περνούσε ο Ντόναλντ Τραμπ όσες γυναίκες αναζητούσαν δουλειά σε κάποια από τις πολλές επιχειρήσεις που έχει στις ΗΠΑ.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Los Angeles Times, ο Τραμπ ήθελε μόνο "γοητευτικές" υπαλλήλους.
Για παράδειγμα, στο εστιατόριο που διατηρεί στις εγκαταστάσεις γκολφ του Ράντσο Πάλος Βέρντες, στην Καλιφόρνια, όποτε επισκεπτόταν το μέρος "οι διευθυντές έρχονταν σε δύσκολη θέση" επειδή όποτε συναντούσε μια υπάλληλο με παρουσιαστικό που δεν του άρεσε "ήθελε να την διώξει", γράφει η εφημερίδα. Αν και ο δισεκατομμυριούχος ελάχιστες φορές είχε πάει στην επιχείρηση του αυτή που λειτουργούσε από το 2005, είχε πολλές απαιτήσεις από το... θηλυκό προσωπικό.
"Είδα τον Ντόναλντ Τραμπ να λέει στους υπεύθυνους πολλές φορές (...) ότι οι σερβιτόρες του εστιατορίου δεν ήταν αρκετά χαριτωμένες και ότι θα έπρεπε να τις διώξουν και να τις αντικαταστήσουν με πιο γοητευτικές γυναίκες" ανέφερε η Χέιλι Στρόζιερ, η διευθύντρια του εστιατορίου του γκολφ μέχρι το 2008.
Παρόμοιους ισχυρισμούς είχαν προβάλει και άλλοι πρώην υπάλληλοι του Τραμπ στη μήνυση που είχαν υποβάλει εναντίον μιας εταιρείας του, το 2012 στο Λος Άντζελες.
Μια άλλη πρώην υπεύθυνη του εστιατορίου, η Σου Κβιατκόφσκι, είπε, σύμφωνα με έγγραφα που έχουν κατατεθεί στο δικαστήριο, ότι ο Ντόναλντ Τραμπ ήθελε να δουλεύουν εκεί γυναίκες με ευχάριστο παρουσιαστικό.
Σε ένα δικαστικό έγγραφο του 2009, οι δικηγόροι του γηπέδου γκολφ διαβεβαιώνουν ότι τέτοιες διακρίσεις θα ήταν αντίθετες με τους κανονισμούς της εταιρείας ενώ ένας δικηγόρος του που μίλησε στην εφημερίδα είπε οτι οι κατηγορίες που του αποδίδονται είναι "ανάξιες λόγου".
Share it:

ΗΠΑ

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση