GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση απειλούν να τελειώσουν τον Τραμπ

Δύο γυναίκες καταγγέλλουν τον Ντόναλντ Τραμπ, προεδρικό υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων για απρεπή συμπεριφορά, καθώς προσπάθησε να τις α...


Δύο γυναίκες καταγγέλλουν τον Ντόναλντ Τραμπ, προεδρικό υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων για απρεπή συμπεριφορά, καθώς προσπάθησε να τις αγγίξει χωρίς τη θέλησή τους, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “The New York Times”.

Από την πλευρά της, η προεκλογική του εκστρατεία χαρακτήρισε τις καταγγελίες ως “προϊόν φαντασίας.”

Ωστόσο, οι απόψεις των πολιτικών αναλυτών συγκλίνουν ότι η δημοσιοποίηση και αυτών των καταγγελιών θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στη δημοτικότητα του προεδρικού υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων και ενώ γόνιμος πολιτικός χρόνος λιγοστεύει αισθητά μέχρι τη διενέργεια των προεδρικών εκλογών της 8ης Νοεμβρίου.

Μία από τις γυναίκες, η Τζέσικα Λιντς, εμφανίστηκε τηλεοπτικά περιγράφοντας τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από τον Τραμπ στη διάρκεια πτήσης στην πρώτη θέση αεροσκάφους με προορισμό τη Νέα Υόρκη, στη δεκαετία του '80.

Η δεύτερη γυναίκα, η Ρέισελ Κρουκς, περιέγραψε πως ο Τραμπ “τη φίλησε στο στόμα” το 2005, έξω από ασανσέρ στον ιδιόκτητο πύργο του στο Μανχάταν, όπου η ίδια εργαζόταν στη ρεσεψιόν μεσιτικής εταιρίας.

Η προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ υποστήριξε ότι δεν υπάρχει ίχνος αλήθειας στις δύο παραπάνω καταγγελίες, ενώ υψηλόβαθμος σύμβουλος του εκκεντρικού δισεκατομμυριούχου δήλωσε στο Reuters ότι ο Τραμπ προετοιμάζεται να υποβάλει μήνυση κατά της εφημερίδας. “Όλο το δημοσίευμα είναι μυθιστόρημα, ενώ είναι επικίνδυνο για μια τέτοια εφημερίδα να παρουσιάζει μία τέτοια ιστορία στοχεύοντας να πλήξει το χαρακτήρα του Ντόναλντ Τραμπ,” δήλωσε ο Τζέισον Μίλερ, υψηλόβαθμος σύμβουλος επικοινωνίας της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ.

Από την πλευρά του, το Reuters δε στάθηκε δυνατό να επιβεβαιώσει αντικειμενικά τα περιστατικά που περιγράφονται στο αναφερόμενο δημοσίευμα, καθώς οι δύο γυναίκες δεν ανταποκρίθηκαν σε αιτήματα να το σχολιάσουν.

Οι καταγγελίες των δύο γυναικών βλέπουν το φως της δημοσιότητας, μετά την αποκάλυψη ενός βίντεο από το 2005, στο οποίο ακούγεται ο Τραμπ να μιλά με σεξιστικό τρόπο για τις γυναίκες, αλλά και να περιγράφει τις μεθόδους που χρησιμοποιούσε προκειμένου να συνάπτει ερωτικές σχέσεις μαζί τους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση