GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεγαλώνει το μυστήριο για τη σύνταξη του Στυλιανού Παττακού!

Ένα βήμα παραπέρα προχωράει σήμερα η εφημερίδα Αυγή την χθεσινή αποκάλυψη ότι ο πρωταίτιος του πραξικοπήματος Στυλιανός Παττακός, αν κα...


Ένα βήμα παραπέρα προχωράει σήμερα η εφημερίδα Αυγή την χθεσινή αποκάλυψη ότι ο πρωταίτιος του πραξικοπήματος Στυλιανός Παττακός, αν και είχε αποταχθεί από τις Ένοπλες Δυνάμεις με τα βαθμό του… στρατιώτη, έπαιρνε σύνταξη στρατηγού.
Η εφημερίδα σε νέο κουίζ αναφέρει: «Επειδή το χθεσινό μας κουίζ έβαλε πολλούς σε σκέψεις και… ανησυχίες, να το εμπλουτίσουμε με ένα ακόμη ερώτημα: Τι είδους σύνταξη χηρείας ελάμβανε η Δήμητρα Παττακού και τι απέγινε αυτή η σύνταξη μετά το θάνατό της, το 2013;».
Όπως αναφέρε χθες σε δημοσίευμα της ο αρχιπραξικοπηματίας Στυλιανός Παττακός, αν και είχε αποταχθεί από τις Ένοπλες Δυνάμεις με τον βαθμό του στρατιώτη, λόγω της συμμετοχής του στη χούντα, έπαιρνε σύνταξη στρατηγού. Μάλιστα όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα κάποιοι έχουν χάσει τον ύπνο τους, υπονοώντας προφανώς αυτούς που του τη χορήγησαν.

2 σχόλια

  1. ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΠΙΣΩ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν χρειάζεται. Δίνουμε σε χουντικούς, πασόκους, νδίτες, συριζαίους κλπ και τα παίρνουμε από τους μαλάκες που τα πληρώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση