GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η εξομολόγηση γνωστού ηθοποιού για τον θάνατο του Δημήτρη Μενούνου

«Ο Δημήτρης Μενούνος θα πήγαινε απλά να κάνει εξετάσεις κι “έφυγε” από καλπάζουσα μορφή καρκίνου», αποκάλυψε ο ηθοποιός, Πάνος Σταθακόπ...


«Ο Δημήτρης Μενούνος θα πήγαινε απλά να κάνει εξετάσεις κι “έφυγε” από καλπάζουσα μορφή καρκίνου», αποκάλυψε ο ηθοποιός, Πάνος Σταθακόπουλος.
Μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν» έδωσε συνέντευξη ο Πάνος Σταθακόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε και στον Δημήτρη Μενούνο που πρόσφατα “έφυγε” από τη ζωή.
«Στην πρώτη συνάντηση βρεθήκαμε στο θέατρο με τον Δημήτρη, κι έμελλε να είναι η τελευταία φορά που τον είδα, δυστυχώς… Δεν το χωράει το μυαλό, δεν μπορώ να το δεχτώ, να φύγει ξαφνικά μέσα σε ενάμιση μήνα… Θα πήγαινε απλά να κάνει κάποιες εξετάσεις γιατί είχε κάποιο πρόβλημα στην πέψη κι “έφυγε” από καλπάζουσα μορφή καρκίνου. Ο Βλαδίμηρος ήταν συνέχεια στο νοσοκομείο και του είχε πει: «Μην αγχώνεσαι, θα σε περιμένω με το ρόλο, μέχρι που να αναρρώσεις από την επέμβαση», είπε χαρακτηριστικά για τον ηθοποιό που έφυγε νωρίς από την επάρατη νόσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση