GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανοικτά Σχολεία Δήμου Αθηναίων: Πώς μπορείτε να εγγραφείτε

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα Ανοιχτά Σχολεία του δήμου Αθηναίων. Το πρόγραμμα θα λειτουργεί σε 25 σχολικά κτίρια του δήμου Αθηναίων. Τα...


Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα Ανοιχτά Σχολεία του δήμου Αθηναίων. Το πρόγραμμα θα λειτουργεί σε 25 σχολικά κτίρια του δήμου Αθηναίων. Τα κτίρια και οι αυλές τους θα παραμένουν ανοιχτά, με φύλακα, μετά το χτύπημα του τελευταίου κουδουνιού, έως τις 9.30 το βράδυ, και τα Σαββατοκύριακα από τις 10 το πρωί ως τις 8 το βράδυ.
Δωρητής του προγράμματος είναι το «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος».
25 σχολεία της Αθήνας τα απογεύματα παραμένουν ανοιχτά με προγράμματα και δραστηριότητες για μαθητές και μεγάλους, συμβάλλοντας στο ζωντάνεμα της γειτονιάς.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στέλνοντας email στο booking@athensopenschools.gr ή να καλέσουν στο 2105277089 (από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ.), αναφέροντας:

α) Το ονοματεπώνυμο του ενδιαφερόμενου
β) Τη δράση
γ) Το Ανοιχτό Σχολείο
δ) Στοιχεία επικοινωνίας
Την πρώτη μέρα της κάθε δράσης, θα ζητηθεί από τους ενδιαφερόμενους να συμπληρώσουν μια απλή φόρμα συμμετοχής, που θα τους δώσει ο φορέας υλοποίησης κάθε δράσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση