GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση του Μπερλουσκόνι στον Ρέντσι

Ο κεντροδεξιός πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι μετά την περιπέτεια της υγείας του επανήλθε στο προσκήνιο και εξαπέλυσε...


Ο κεντροδεξιός πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι μετά την περιπέτεια της υγείας του επανήλθε στο προσκήνιο και εξαπέλυσε επίθεση στον Ματέο Ρέντσι.

Στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη από τον Ιούνιο, ο Μπερλουσκόνι δήλωσε ότι το δημοψήφισμα είναι επικίνδυνο και ότι πρέπει να σταματήσει για να μην γίνει  ο Ρέντσι «ο κύριος της Ιταλίας και των Ιταλών».

Σήμερα, μετά από συνάντηση με επικεφαλής άλλων κεντροδεξιών κομμάτων, ο Μπερλουσκόνι δήλωσε ότι το δημοψήφισμα «δεν θα λύσει κανένα από τα προβλήματα της Ιταλίας» και ότι ο Ρέντσι το χρησιμοποιεί για να αποσπάσει την προσοχή «από τις οικονομικές αποτυχίες της κυβέρνησής του».

«Το δημοψήφισμα που θέλει να κάνει ο Ρέντσι δεν θα λύσει κανένα πρόβλημα στη χώρα και το κάνει για να αποσπάσει την προσοχή των Ιταλών από τις οικονομικές αποτυχίες της κυβερνώσης του» πρόσθεσε ο πρώην πρωθυπουργός.

Το δημοψήφισμα για την συνταγματική αναθεώρηση θα γίνει στις 4 Δεκεμβρίου με σκοπό τον περιορισμό του ρόλου της Γερουσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση