GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το CAS μείωσε την ποινή της Σαράποβα

Το Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάννης (CAS) έκανε δεκτή την έφεση που είχε καταθέσει η Μαρία Σαράποβα για τη μείωση της ποινής τ...


Το Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάννης (CAS) έκανε δεκτή την έφεση που είχε καταθέσει η Μαρία Σαράποβα για τη μείωση της ποινής της, όπως δήλωσε σήμερα στο πρακτορείο TASS ο πρόεδρος της ρωσικής ομοσπονδίας τένις, Σαμίλ Ταρπίσεφ.

Υπενθυμίζεται ότι η Διεθνής Ομοσπονδία Τένις (ITF) είχε επιβάλει στις 8 Ιουνίου διετή αποκλεισμό στη Σαράποβα, η οποία βρέθηκε «θετική» στην απαγορευμένη ουσία "meldonium" στο εφετινό Όπεν Αυστραλίας, και την επομένη η 29χρονη Ρωσίδα προσέφυγε στο CAS κατά της ποινής της, η οποία είχε αναδρομική ισχύ από τις 26 Ιανουαρίου 2016. Εξαιτίας του αποκλεισμού η 29χρονη Ρωσίδα, η οποία έχει κατακτήσει πέντε τίτλους σε τουρνουά γκραν σλαμ, έχασε, μεταξύ άλλων, τους Ολυμπιακούς Αγώνες που διεξήχθησαν τον Αύγουστο στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Πλέον η ποινή της Σαράποβα μειώθηκε στους 15 μήνες και η Ρωσίδα μπορεί να επιστρέψει στους αγώνες στις 26 Απριλίου 2017. «Είναι καλό, μείωσαν την ποινή» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ταρπίσεφ και συμπλήρωσε: «Θέλουμε να παίξει στην εθνική ομάδα και να νικήσει στους επόμενους Ολυμπιακούς για μας».

«Πέρασα μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, από τον Μάρτιο που έμαθα ότι τιμωρήθηκα και σήμερα είναι μια από τις πιο χαρούμενες μέρες, γιατί έμαθα πως θα μπορέσω να επιστρέψω τον Απρίλιο. Με τόσους πολλούς τρόπους, ένιωσα πως πήραν μακριά μου κάτι που αγαπώ πολύ και τώρα νιώθω όμορφα που θα μου το επιστρέψουν. Το τένις είναι το πάθος μου και μου έχει λείψει. Μετράω αντίστροφα τις μέρες που θα είμαι πίσω στα γήπεδα. Διδάχθηκα από αυτή την ιστορία και ελπίζω πως και η ITF διδάχθηκε κάτι. Το CAS κατέληξε πως δεν συμφωνεί σε πολλά πράγματα με το δικαστήριο της ITF», δήλωσε η Σαράποβα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση