GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρομπότ στην πασαρέλα της Chanel - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα «data center» για φόντο στην παρουσίαση της κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2017 της Chanel; Το σόου έλαβε χώρα προχθές στο Grand Palais...


Ένα «data center» για φόντο στην παρουσίαση της κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2017 της Chanel;
Το σόου έλαβε χώρα προχθές στο Grand Palais, στο Παρίσι. Ο διευθυντής δημιουργικού στον οίκο μόδας, Karl Lagerfeld, γνωστός για τα περίτεχνα σκηνικά που δημιουργεί, μετέτρεψε το Grand Palais σε «Chanel Data Center». Το οποίο περιλάμβανε μοντέλα ντυμένα ως ρομπότ και τσάντες στις οποίες αναβόσβηναν LED.
«Το data center είναι αναπόσπαστο στοιχείο των καιρών μας» τόνισε ο Lagerfeld. «Είναι η ιδέα της σύγχρονης γυναίκας, ανεξαρτήτου εποχής, αιώνα ή συνθηκών» συμπλήρωσε.
«Δεν πρόκειται για ψυχρή τεχνολογία, είναι ενδόμυχη τεχνολογία» διευκρίνισε. «Ακόμη κι αν δεν μας αρέσει η ιδέα, η τεχνολογία κυβερνά τον κόσμο, γιατί τον άλλαξε κι έκανε τα πράγματα πιο εύκολα».
Η πασαρέλα ήταν τοποθετημένη μπροστά από γιγάντιους πίνακες ελέγχου, με πολύχρωμα καλώδια. Τα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων και δύο που ήταν πανομοιότυπα ντυμένα ως stormtroopers του «Πολέμου των Άστρων», έβγαιναν μέσα από τις μηχανές σε μία πάλλευκη αίθουσα. Τα χρώματα των καλωδίων επαναλαμβάνονταν στην κολεξιόν, ακόμη και στο χαρακτηριστικό τουίντ της Chanel. Τα αξεσουάρ περιελάμβαναν έγχρωμα καπέλα μπέιζμπολ και τσάντες που παρέπεμπαν σε ρομπότ.
«Το ρομπότ - αυτή είναι η δική μου ιδέα να βάλω την πιο εμβληματική ζακέτα του σόου στο πλάσμα ενός άγνωστου μέλλοντος, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι η Chanel είναι αιώνια», υπογράμμισε ο ευρηματικός Lagerfeld.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση