GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η δίκη της ληστείας του Creta Maris

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας άρχισε σήμερα το πρωί, στο Τριμελές Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, η δίκη για την υπόθεση της αιματηρ...


Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας άρχισε σήμερα το πρωί, στο Τριμελές Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, η δίκη για την υπόθεση της αιματηρής ληστείας στο ξενοδοχείο Creta Maris της Χερσονήσου, το βράδυ της 12ης Ιουνίου 2015.

Κατηγορούμενοι για την υπόθεση είναι δύο νεαροί Κρητικοί, 30 χρονών και ένας 34χρονος Αρμένιος, που αντιμετωπίζουν κατηγορίες, μεταξύ άλλων, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, απόπειρας ανθρωποκτονίας, ληστείας, κλοπής, εμπρησμού, παράνομης βίας και επικίνδυνης σωματικής βλάβης, καθώς, εκτός από τη ληστεία στο ξενοδοχείο, φέρονται ως δράστες και άλλων ληστειών στην περιοχή του Ηρακλείου.

Μετά τη ληστεία, το βράδυ της 12ης Ιουνίου του 2015, τα τρία άτομα άνοιξαν πυρ εναντίον των αστυνομικών που είχαν περικυκλώσει το ξενοδοχείο, μπροστά στα μάτια δεκάδων πελατών και υπαλλήλων.

Οι αστυνομικοί απάντησαν στους πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα ο ένας εκ των κατηγορουμένων να τραυματιστεί στο κεφάλι, ο άλλος στο πόδι και ο Αρμένιος στον ώμο, ενώ δεν τραυματίσθηκαν αστυνομικοί, τουρίστες και υπάλληλοι του ξενοδοχείου.

Η δικογραφία έχει διαχωριστεί ως προς τον ένα, από τους δύο Έλληνες, καθώς μέχρι και σήμερα παραμένει νοσηλευόμενος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση