GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τηλεοπτικό σποτ «Με τη DUROSTICK στο πλάι σου»

«Έχοντας επί πολλά χρόνια ‘περπατήσει’ ποικίλους δρόμους και αξιοποιήσει άλλους τόσους τρόπους επικοινωνίας για να συστηθεί στους καταν...


«Έχοντας επί πολλά χρόνια ‘περπατήσει’ ποικίλους δρόμους και αξιοποιήσει άλλους τόσους τρόπους επικοινωνίας για να συστηθεί στους καταναλωτές (επαγγελματίες της οικοδομής και ιδιώτες) και έχοντας καταφέρει να γίνει γνωστή και αγαπητή στο ευρύ καταναλωτικό κοινό, η DUROSTICK συστήνεται τώρα (αρχής γενομένης από 10/10/2016) στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό (MEGA, ANT1, ALPHA, STAR, SKAI, ERT1, NOVA, OTE TV).
Κι επειδή ποτέ δεν έχει κάποιος την ευκαιρία να κάνει δεύτερη φορά μια πρώτη εντύπωση, σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε την παρουσία και παρουσίαση μας με τον καλύτερο τρόπο και ελπίζουμε να την κερδίσουμε (την εντύπωση). Με τη φωνή και τη σκηνική παρουσία του ταλαντούχου ηθοποιού Τάκη Σπυριδάκη βρεθήκαμε σε μια θεατρική σκηνή φτιαγμένη με έμπνευση και αγάπη.
Με την ουσιαστική συμβολή του άξιου και αναγνωρισμένου σκηνοθέτη Τάκη Ζερβουλάκου προσπαθήσαμε και προσδοκούμε να αγγίξουμε μια ευαίσθητη χορδή του Έλληνα και της Ελληνίδας, την αγάπη για το δικό του σπίτι και να τη συνδέσουμε με τη DUROSTICK που εδώ και δεκαετίες δεν κάνει τίποτε περισσότερο από να δίνει λύσεις μέσα από τα προϊόντα της για κάθε ανάγκη κατασκευής, επισκευής, συντήρησης, ανακαίνισης φροντίδας του σπιτιού.
Σ’ αυτό το ταξίδι θέλουμε συν-ταξιδευτές μας όλους τους Έλληνες που αγαπούν και φροντίζουν το σπίτι τους. Το δικό τους σπίτι! Καλό μας ταξίδι λοιπόν!!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση