GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα πλατφόρμα για αγοραπωλησίες προϊόντων από το Facebook

Το Facebook εγκαινίασε σήμερα μια ηλεκτρονική πλατφόρμα που είναι πλήρως αφιερωμένη στην αγορά και πώληση αντικειμένων και προϊόντων μετα...


Το Facebook εγκαινίασε σήμερα μια ηλεκτρονική πλατφόρμα που είναι πλήρως αφιερωμένη στην αγορά και πώληση αντικειμένων και προϊόντων μεταξύ των μελών του, επιχειρώντας να ανταγωνιστεί το eBay και τον ιστόποπο αγορών μεταξύ ιδιωτών Craigslist.

Οι χρήστες που θέλουν να πουλήσουν ένα αντικείμενο θα μπορούν να το φωτογραφίζουν και κατόπιν να αναρτούν τη φωτογραφία στην ειδική πλατφόρμα που έχει ονομαστεί «Marketplace».

Η πρόσβαση στην υπηρεσία θα επιτρέπεται αρχικά στους χρήστες άνω των 18 ετών που μένουν στις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τη Βρετανία και τη Νέα Ζηλανδία.

Το «Marketplace» θα είναι διαθέσιμο στην εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα του Facebook, τόσο για τους χρήστες του Facebook που διαθέτουν τηλέφωνα iPhone όσο και για εκείνους που έχουν τηλέφωνα με Android (Google).

Η υπηρεσία αυτή, που ενδέχεται να προκαλέσει ανακατατάξεις στον τομέα του διαδικτυακού εμπορίου και των online αγγελιών, θα είναι διαθέσιμη επίσης στους επιτραπέζιους υπολογιστές, αλλά και σε άλλες χώρες τις επόμενες ημέρες.

Το Facebook επισημαίνει ότι περίπου 450 εκατομμύρια χρήστες του εκμεταλλεύονται ήδη τον ιστότοπο και το δίκτυο επαφών που έχουν αναπτύξει για να πουλήσουν ή να αγοράσουν αντικείμενα όπως αυτοκίνητα, έπιπλα ή ακόμα και ρούχα για μωρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση