GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα επαγγελματικά Fiat στην έκθεση Transport Show 2016

Η εταιρεία Σφακιανάκης μέλος του δικτύου διανομέων της Fiat, συμμετέχει στην 2η Διεθνή Έκθεση επαγγελματικών οχημάτων, τεχνολογίας, μ...


Η εταιρεία Σφακιανάκης μέλος του δικτύου διανομέων της Fiat, συμμετέχει στην 2η Διεθνή Έκθεση επαγγελματικών οχημάτων, τεχνολογίας, μεταφορών και Logistics, “Transport show 2016”.

Τα μοντέλα με τα οποία θα παρουσιαστούν στη συγκεκριμένη Έκθεση είναι τα Fiat Fullback, Talento, Ducato, Doblo Cargo, Fiorino και Panda Van, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να επωφεληθούν από ειδικές προωθητικές ενέργειες για όσους προχωρήσουν σε παραγγελίες κατά την διάρκεια της έκθεσης.

Μοντέλο αιχμής το νέο Fullback, με το οποίο η μάρκα εισέρχεται στην κατηγορία των pick-up, και θα είναι διαθέσιμο για Test Drive στους χώρους της έκθεσης.

Η έκθεση άνοιξε τις πύλες της την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016, στο MEC Παιανίας.

Ώρες λειτουργίας:

Πέμπτη και Παρασκευή 14:00 - 20:00

Σάββατο και Κυριακή 10:00 - 20:00

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση