GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Τι μου είπε ο Ολάντ για δραχμή και Grexit"

Στη Μαρία Δεναξά Την αυθεντικότητα των εκμυστηρεύσεων του Φρανσουά Ολάντ στο βιβλίο «Ενας Πρόεδρος δεν πρέπει να τα λέει αυτά» υπερασ...


Στη Μαρία Δεναξά

Την αυθεντικότητα των εκμυστηρεύσεων του Φρανσουά Ολάντ στο βιβλίο «Ενας Πρόεδρος δεν πρέπει να τα λέει αυτά» υπερασπίστηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Realnews ο Φαμπρίς Λομ.

Πρόκειται για τον έναν από τους δύο δημοσιογράφους της «Le Monde» που συνέγραψαν το εν λόγω βιβλίο, το οποίο έχει προκαλέσει αναταραχή σε Γαλλία, Αθήνα και Κρεμλίνο, ενώ έπεσε σαν βόμβα στα κέντρα παγκοσμίων αποφάσεων.
Ο Λομ στη συνέντευξή του επιβεβαιώνει πως το βράδυ της 9ης Ιουλίου του 2015 ο Γάλλος Πρόεδρος του ανέφερε πως δέχθηκε ένα «ασυνήθιστο» τηλεφώνημα από τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντιμίρ Πούτιν, που τον ενημέρωνε ότι η ελληνική κυβέρνηση του ζήτησε να τυπώσει δραχμές στη… Μόσχα!
Όπως λέει στην «R» ο Γάλλος δημοσιογράφος, το βιβλίο του αποτελεί μέρος της «σύγχρονης ευρωπαϊκής ιστορίας» και για κάθε αποκάλυψη που γίνεται μέσα από τις σελίδες του υπάρχουν τα σχετικά ντοκουμέντα που επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές.
Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη του Φαμπρίς Λομ στη Realnews.

          

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση