GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ραχήλ Μακρή: H Μπεκατώρου δεν προσφέρει τίποτα στην τηλεόραση - ΒΙΝΤΕΟ

Η Ραχήλ Μακρή σε πρόσφατη συνέντευξή εξαπέλυσε τα «πυρά» της κατά της παρουσιάστριας Μαρίας Μπεκατώρου, λέγοντας πως δεν αναγνωρίζεται απ...


Η Ραχήλ Μακρή σε πρόσφατη συνέντευξή εξαπέλυσε τα «πυρά» της κατά της παρουσιάστριας Μαρίας Μπεκατώρου, λέγοντας πως δεν αναγνωρίζεται από τις πλαστικές επεμβάσεις.

«Δεν αναγνωρίζεται πλέον από τις πλαστικές που έκανε. Είναι πάρα πολύ κακό να μη θυμάσαι από πού έχεις ξεκινήσει, της δόθηκε η ευκαιρία και τώρα νομίζει κι αυτή πως είναι μεγάλη παρουσιάστρια», δήλωσε η πολιτικός στην εκπομπή «La biri biri».

Η Ραχήλ Μακρή έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της παράστασης των Ρέππα - Παπαθανασίου «Βάφτα Μαύρα» όπου αναφέρθηκε πάλι στην Μαρία Μπεκατώρου, όχι με τα πλέον κολακευτικά σχόλια.

«Αναδείξαμε την κυρία Μπεκατώρου σε μέγιστη προσωπικότητα της χώρας; Εδώ ο κόσμος καίγεται και έχει σοβαρά προβλήματα. Εγώ είμαι πολιτικός, η κυρία Μπεκατώρου δεν ξέρω τι είναι ακριβώς.. Δεν έχει τίποτα να προσφέρει στην ελληνική τηλεόραση. Γιατί προσφέρει κάτι; Εσείς βλέπετε να προσφέρει κάτι στην κοινωνία και στην τηλεόραση;», δήλωσε η Ραχήλ Μακρή.

 

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Happy Day":

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση