GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η γερμανική Handelsblatt για τον Τσίπρα: Από αντάρτης… μεταρρυθμιστής

«Από ένα ριζοσπαστικό κόμμα, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει ένα κεντροαριστερό κόμμα» σημειώνει η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt σε δημοσίευμά της...


«Από ένα ριζοσπαστικό κόμμα, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει ένα κεντροαριστερό κόμμα» σημειώνει η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt σε δημοσίευμά της με τίτλο «Οι ανεκπλήρωτες υποσχέσεις του Τσίπρα», το οποίο αναφέρεται στο συνέδριο του κόμματος, που ξεκινάει απόψε.

«Ακόμα και ο Πρωθυπουργός φέρει ‘εκδορές’» γράφει η Handelsblatt και συνεχίζει: «Από αντάρτης έγινε μεταρρυθμιστής, παρά τη θέλησή του. Ωστόσο, δεν έχουν κάνει όλοι οι Έλληνες αυτή τη στροφή».

Η γερμανική εφημερίδα τονίζει ότι «ακόμα και οι επικριτές του Πρωθυπουργού γνωρίζουν, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς τον Αλέξη Τσίπρα δεν είναι τίποτα. Είναι το πρώτο συνέδριο του κόμματος από τις αρχές του 2015 που έγινε κυβέρνηση. Στους 20 μήνες που ακολούθησαν, ο Τσίπρας έχει βάλει πολύ νερό στο κρασί του. ‘Ανεκπλήρωτες υποσχέσεις’ θα μπορούσε να είναι το μότο της θητείας του μέχρι τώρα…»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση