GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Instagram, το τέλειο εργαλείο marketing για το εστιατόριό σας

Ζούμε στην εποχή της εικόνας και των social media, τα οποία και τα δύο συνοψίζονται στο Instagram. Στραφείτε, λοιπόν, στους χρήστες του...


Ζούμε στην εποχή της εικόνας και των social media, τα οποία και τα δύο συνοψίζονται στο Instagram. Στραφείτε, λοιπόν, στους χρήστες του διάσημου κοινωνικού μέσου δικτύωσης για να βρείτε επίδοξους πελάτες και προσελκύστε τους millennials.

Marketing μέσω Instagram

Μπορεί να έχετε χιλιάδες followers στη σελίδα σας, αυτό όμως δε σημαίνει πώς θα έχετε και χιλιάδες θαμώνες στο μαγαζί σας. Γι’ αυτό, λοιπόν, αντιμετωπίστε τη σελίδα σας ως ένα εργαλείο marketing.  Συνδέστε το λογαριασμό σας στο Instagram με τα υπόλοιπα προφίλ που διατηρείτε, όπως τη σελίδα σας στο Facebook, ανακατευθύνετε με λινκ τους followers σας στο επίσημο site του καφέ/εστιατορίου σας και προωθείστε φωτογραφίες με τα πιάτα και τα cocktails σας, καθώς και του χώρου σας.

Διαφήμιση μέσα από το Instagram

Όπως το Facebook, έτσι και το Instagram, σας δίνει τη δυνατότητα να καταχωρήσετε επί πληρωμή διαφημίσεις. Μπορεί να είναι ένα έξοδο παραπάνω, αλλά σκεφτείτε πόσοι θα δουν τη διαφήμιση αυτή. Φωτογραφίες, μικρής διάρκειας βίντεο αλλά και ένα κολλάζ φωτογραφιών είναι οι επιλογές, που δίνει το Instagram για τη δημιουργία της διαφήμισης και με τη βοήθεια του οδηγού, που προσφέρεται, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κοινό – στόχο, δηλαδή μπορείτε να ελέγξετε σε ποιες ομάδες χρηστών θα προβάλλεται η διαφήμιση.
Διαβάστε τη συνέχεια στο supply.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση