GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραγωγός James Bond: Ο Ντάνιελ Κρεγκ πρώτη επιλογή

Ο Ντάνιελ Κρεγκ παραμένει η πρώτη επιλογή για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ, υποστηρίζει ο παραγωγός της κινηματογραφικής σειράς Κάλουμ Μ...


Ο Ντάνιελ Κρεγκ παραμένει η πρώτη επιλογή για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ, υποστηρίζει ο παραγωγός της κινηματογραφικής σειράς Κάλουμ ΜακΝτόγκαλ, λέγοντας ότι η ομάδα που βρίσκεται πίσω από τις ταινίες του Τζέιμς Μποντ, θέλει ο Ντάνιελ Κρεγκ να επιστρέψει ως πράκτορας 007 και στη νέα κατασκοπευτική ταινία, παρότι ο ηθοποιός έχει δηλώσει ότι θα προτιμούσε να... κόψει τις φλέβες του παρά να ξαναπαίξει το ρόλο του Μποντ.

Ο 48χρονος ηθοποιός ήταν και παραμένει «η απόλυτη πρώτη επιλογή... θα θέλαμε πολύ ο Ντάνιελ να επιστρέψει ως Μποντ», δήλωσε στο ραδιόφωνο του BBC ο ΜακΝτόγκαλ.

Ο Κρεγκ είχε δηλώσει πέρσι κι ενώ βρίσκονταν στη διάρκεια των γυρισμάτων της τελευταίας ταινίας «Spectre», ότι δεν πρόκειται να ξαναπαίξει το ρόλο του 007.

Συγκεκριμένα όταν ο Βρετανός ηθοποιός ρωτήθηκε εάν θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό του να πρωταγωνιστεί σε ακόμα μία ταινία της κινηματογραφικής σειράς, δήλωσε στο περιοδικό Time Out του Λονδίνου: «Αυτή τη στιγμή θα προτιμούσα να σπάσω αυτό το γυαλί και να κόψω τις φλέβες μου».

Η δήλωσή του αυτή πυροδότησε μία σειρά από δημοσιεύματα για το ποιος θα μπορούσε να τον διαδεχτεί στο ρόλο του 007 και τα ονόματα των ηθοποιών «έπεφταν» στο τραπέζι το ένα πίσω από το άλλο, μεταξύ των οποίων του Ίντρις Έλμπα, του Τομ Χίντλστον και του Έινταν Τέρνερ.

Η καριέρα του Κρεγκ ως Τζέιμς Μποντ ξεκίνησε το 2006 με την ταινία Casino Royale ενώ τον προηγούμενο μήνα σύμφωνα με ρεπορτάζ του RadarOnline το στούντιο παραγωγής της Sony προσέφερε στον ηθοποιό 150 εκατομμύρια δολάρια για να παίξει σε ακόμα δύο ταινίες της σειράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση