Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016

  Kριτική στη Ναταλία Γερμανού: Βαριέται να σηκωθεί, βαριέται που αναπνέει...


  Η κριτική της Τίνας Μεσσαροπούλου για τη Ναταλία Γερμανού δημοσιεύτηκε στο περιοδικό "TV24" και στη στήλη της "PING PONG"!
  "Οσο το «μαύρο» στα κανάλια πλησιάζει τόσο θα βγαίνουν στο φως χαρακτήρες...
  Πάντως αν τύχαινε κανείς να παρακολουθήσει την εκπομπή της Γερμανού το Σαββατοκύριακο θα διαπίστωνε ότι η παρουσιάστρια μάλλον ήταν αλλού... ντ' αλλού.
  Διέκοψε την αστρολόγο πριν καν ολοκληρώσει την φράση της και ποτέ δεν της ξανάδωσε το λόγο, έστειλε στο πυρ το εξώτερον την καλεσμένη της Φαίη Ξυλά επειδή προφανώς βαρέθηκε και στο τέλος της εκπομπής έψαχνε να γεμίσει τον χρόνο μέχρι να πέσουν οι τίτλοι τέλους.
  Η γυναίκα βαριέται να σηκωθεί από το κρεβάτι της πόσω μάλλον να παρουσιάσει μια εκπομπή!
  Βαριέται ακόμα που αναπνέει...
  Μόνο τις κρέμες και τα υαλουρονικά παρουσιάζει με θέρμη γιατί προφανώς πέφτει το παραδάκι από το κανάλι. Τι να σου κάνει κι αυτή η αρχισυντάκτρια της εκπομπής Δέσποινα Γρηγοροπούλου – και απλήρωτη και δαρμένη! Πόσα να αντέξει κανείς σε αυτή την τηλεόραση...
  Κι έτσι προτίμησε να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια και να προστεθεί στη μακρά λίστα των αρχισυντακτών που αποχώρησαν από το πλευρό της παρουσιάστριας..."
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Kριτική στη Ναταλία Γερμανού: Βαριέται να σηκωθεί, βαριέται που αναπνέει... Rating: 5 Reviewed By: Press- gr