GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΡΟΣ ΔΙΩΞΗ! Κατασκοπεία για υποκλοπές στον Καραμανλή; Kαρχιμάκης: "Στημένη υπόθεση..."

Την παραπομπή σε δίκη του πρώην Αμερικάνου πράκτορα William Bazil για εμπλοκή στην υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών μελών της κυβέρνησης...

Την παραπομπή σε δίκη του πρώην Αμερικάνου πράκτορα William Bazil για εμπλοκή στην υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών μελών της κυβέρνησης Καραμανλή το 2004 ζητεί η εισαγγελέας πρωτοδικών Μαρία-Σοφία Βαΐτση.
Η εισαγγελική λειτουργός με πρόταση της προς το Συμβούλιο Πρωτοδικών της Αθήνας εισηγείται την παραπομπή του William Bazil για το αδίκημα της απόπειρας κατασκοπείας, σε βαθμό κακουργήματος.

Την ίδια ώρα, η εισαγγελέας ζητεί την παραπομπή σε δίκη για παραβίαση μυστικών της πολιτείας κατ’ εξακολούθηση για δύο υπαλλήλους της ΕΥΠ με φερόμενο ως ηθικό αυτουργό τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο κ. Καρχιμάκης φέρεται να κατείχε απόρρητες αναφορές που απευθύνονταν στον πρωθυπουργό και τους αρμόδιους υπουργούς και είχαν ληφθεί από τον ίδιο με μη νόμιμο τρόπο. Ο ίδιος, πάντως, απολογούμενος είχε αρνηθεί οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση. Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο πολυσέλιδο πόρισμά του ο επίκουρος ανακριτής κατά της Διαφθοράς Δημήτρης Φούκας, ο οποίος χειρίστηκε την υπόθεσή στο σύνολό της:

Στην Αθήνα από τον Αύγουστο του 2004 μέχρι και το Μάρτιο του 2005 ο William B, αμερικανός πράκτορας, επιχείρησε με πρόθεση να λάβει σε γνώση του απόρρητες πληροφορίες που αφορούν στα συμφέροντα της ελληνικής δημοκρατίας μέσω τηλεφωνικών υποκλοπών. Η σύζυγος του συγκεκριμένου προσώπου όπως προέκυψε, ήταν εκείνη που είχε αγοράσει τα καρτοκινητά-σκιές από την Ακτή Μιαούλη με το ψευδώνυμο Πέτρος Μάρκου, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για την παρακολούθηση δεκάδων πολιτικών, μελών της τότε κυβέρνησης αλλά και δεκάδων άλλων προσώπων. Από την άρση απορρήτου μιας εκ των τεσσάρων τηλεφωνικών συνδέσεων προέκυψε ότι η τηλεφωνική σύνδεση ενεργοποιήθηκε και σε άλλη συσκευή με στοιχεία συνδρομητή American Embassy. Μετά την αποκάλυψη των υποκλοπών ο William B εξαφανίστηκε από την Ελλάδα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η εισαγγελέας εισηγείται την απαλλαγή του William B και της συζύγου του για το πλημμέλημα της παραβίασης απορρήτου τηλεφωνικών συνδιαλέξεων λόγω παραγραφής.
Την τελική απόφαση θα λάβει το αρμόδιο δικαστικό Συμβούλιο.

Για "κατασκευασμένη από υπόδικους υπόθεση" η οποία "επανέρχεται με πρόταση Εισαγγελέα" κάνει λόγο ο πρώην βουλευτής Μιχάλης Καρχιμάκης. Ο πρώην βουλευτής, υποστηρίζει ότι ποινικοποιείται η κοινοβουλευτική λειτουργία καθώς και ότι "κάποιοι κύκλοι εδώ και καιρό προαναγγέλουν αποφάσεις των αρμοδίων δικαστικών οργάνων".

Όπως εξηγεί, "για μια ακόμη φορά επανέρχεται μια στημένη υπόθεση, που κατασκευάστηκε από σκοτεινούς ανθρώπους που βαρύνονται με κακουργηματικές ενέργειες και πράξεις ,γεγονός που δεν ελήφθη από κανένα σχεδόν αρμόδιο υπόψη". Αναφέρει ότι η πρόταση της κας Εισαγγελέως δεν έχει καμία νόμιμη βάση, καθώς "καταλήγει στο συμπέρασμα ύπαρξης ενδείξεων ενοχής την στιγμή που όπως η ίδια Εισαγγελέας συνομολογεί στην πρότασή της, ουδέποτε ανευρέθηκε το παραμικρό στοιχείο που να αποτελεί έστω ένδειξη πόσο δε μάλλον απόδειξη των καταγγελλομένων από επαγγελματίες υπόδικους και εκφραστές κυκλωμάτων πλαστογραφίας , κατασκευής πλαστών στοιχείων και εκβιασμών ,και άλλων κακουργηματικών πράξεων, όπως έχει αποδειχθείαλλά και διαρροής απόρρητων στοιχείων εθνικού ενδιαφέροντος από την υπηρεσία τους ,που οδήγησαν στην οριστική απόλυση του από την εργασία τους".Τέλος, υποστηρίζει ότι "ουδέποτε βρέθηκαν έγγραφα της ΕΥΠ στην κατοχή μου από την έρευνα που διενεργήθηκε" και καταλήγει: "είναι αδιανόητο, μεθοδεύσεις που παραπέμπουν στα πρότυπα της μαφίας, να βρίσκουν παραδόξως ανταπόκριση και μάλιστα ιδίως στο χώρο της Δικαιοσύνης που είναι ταγμένη να λειτουργεί έξω από σκοπιμότητες".

4 σχόλια

  1. Σανιδάς, Κεδίκογλου, ασπίδα για Ζαγοριανό

    Της ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ

    «Ασπίδα» για την προστασία του ανακριτή της υπόθεσης Siemens Ν. Ζαγοριανού ύψωσαν ο επίτιμος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεώργιος Σανιδάς και ο επίτιμος πρόεδρος Ρωμύλος Κεδίκογλου.
    Οι καταθέσεις των Γ. Σανιδά και Ρ. Κεδίκογλου στον Εισαγγελέα Εφετών Κ. Παρασκευαΐδη, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας σε βάρος του ανακριτή Ν. Ζαγοριανού Και οι δύο λειτουργούν ως «σωματοφύλακες» του ανακριτή και, με τις καταθέσεις τους στο πλαίσιο της ποινικής προκαταρκτικής έρευνας σε βάρος του Ν. Ζαγοριανού, δεν αρκούνται στην υπεράσπιση της ακεραιότητάς του.
    Ο «εφευρέτης» της φόρμουλας των παραπλανηθέντων υπουργών στην υπόθεση του Βατοπεδίου, ο κ. Σανιδάς, στην 16σέλιδη κατάθεσή του (16/11/2009) ενώπιον του Εισαγγελέα Εφετών Κ. Παρασκευαΐδη, από μάρτυρας μετατρέπεται σε κατήγορο. Εκπλήσσει η σφοδρότητα των διατυπώσεών του κατά όσων ζήτησαν τον έλεγχο του ανακριτή και κατά όσων εισαγγελικών λειτουργών ενεπλάκησαν στην πειθαρχική και ποινική προκαταρκτική.
    Κατά Ματζουράνη
    Ο κ. Σανιδάς σπεύδει να προλάβει και τα χειρότερα για τον ίδιον, γι' αυτό υποστηρίζει ότι: «...Διαπίστωσα περίεργες, ανεξήγητες και ύποπτες προσπάθειες ενοχοποιήσεως του ανακριτή Ν. Ζαγοριανού, αλλά και άλλων δικαστικών λειτουργών, μεταξύ των οποίων του προσώπου μου και του Εισαγγελέα Εφετών Ιωάννη Σακελλάκου».
    Με ανοίκειο τρόπο καταφέρει κατά του δικηγόρου Ι. Ματζουράνη (υπερασπιστή του κατηγορούμενου Γ. Σκαρπέλη), χαρακτηρίζοντας ψευδέστατα και συκοφαντικά όσα ο πρώτος κατέθεσε ενώπιον του Ι. Παπανικολάου.
    Μάλιστα, ο κ. Σανιδάς δηλώνει ότι επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του, εκτιμώντας πως όσα κατατέθηκαν από τον συνήγορο είχαν «σκοπό να πλήξουν τον ανακριτή και εμένα». Παρά ταύτα ο επίτιμος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έχει επιβεβαιώσει τρεις συναντήσεις με τον ανακριτή Ν. Ζαγοριανό, που σκοπό είχαν την επιτάχυνση και διευκόλυνση της ανάκρισης. Δηλαδή, όσες και ο ίδιος ο ανακριτής ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για την υπόθεση της Siemens.
    Κατά Παπανικολάου
    Ο κ. Σανιδάς αφήνει μπηχτές για τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αν. Κανελλόπουλο, ενώ σχεδόν με απαξιωτικό τρόπο αντιμετωπίζει τον συνάδελφό του Ι. Παπανικολάου, όταν υποστηρίζει: «Δεν γνωρίζω τους λόγους και τα παραγωγικά αίτια της βουλήσεως των ενεργειών του κ. Ι. Παπανικολάου, θέλω πάντως να πιστεύω ότι αυτά δεν έχουν σχέση με τη μη επιλογή του σε πρόεδρο ή εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, όπως έχει γραφεί στον Τύπο». Και συνεχίζει αντιστρέφοντας «το κατηγορητήριο»: «...Προκύπτει ότι κατάχρηση εξουσίας και παράβαση καθήκοντος, και μάλιστα κατ' εξακολούθηση, έχει με τις ενέργειές του τελέσει εκείνος που εστράφη κατά του ανακριτού Ζαγοριανού»!
    Κατά τον κ. Σανιδά ο ανακριτής, ό,τι και αν έκανε, ό,τι και αν παρέλειψε, θα πρέπει να χαρακτηριστεί ως προστατευόμενο είδος. Μάλιστα, φτάνει στο σημείο να υποστηρίζει ότι «οι υποθέσεις του σκανδάλου Siemens τείνουν να μεταβληθούν σε υπόθεση Ζαγοριανού» με αποτέλεσμα τον αποπροσανατολισμό...
    Ο κ. Σανιδάς καλύπτει πλήρως τον ανακριτή για το γεγονός ότι αυτός δεν εξέδωσε ένταλμα κατά του Μιχ. Χριστοφοράκου για πράξεις δωροδοκίας και νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα (2004-2007). Χαρακτηρίζει δε, τη σε βάρος του κατηγορία για παράβαση καθήκοντος, ως προπετή, αβάσιμη και αόριστη, ενώ περιλούζει τον Ι. Παπανικολάου για το «ολέθριο ατόπημα σε βάρος του ανακριτού που του αποδίδει παράλειψη ενέργειας», κάτι που επιβεβαιώνει «την έλλειψη αμεροληψίας και αντικειμενικότητας».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΡΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ
    ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ …

    Η οικονομία σήμερα, ακόμη πιο πολύ από πρίν, βουλιάζει στα καΜένα πολιτικά εξαμβλώματα.

    *H ανεργία κτυπά κόκκινο και οι επιβήτορες εξουσίας και του ελληνικού λαού, κάνουν προπόνηση λαϊκισμού, πατριδοκαπηλίας, και προκλητικού παρασιτισμού.
    *1.500.000 άνεργοι ψάχνουν για μια θέση ’’στον ήλιο’’ ενώ οι αγράμματοι και άχρηστοι κομματικοί στρατοί γεμίζουν τις λίστες πληρωμών κάθε τέλους του μήνα και μάλιστα ‘’ανάξιων’’ και χαμένων πληρωμών.

    *Λιποθυμούν τα παιδιά στα σχολεία και ο καΜένος εντελώς ‘’καίει- αποτεφρώνει- τα δημόσια ταμεία και ..αναβαθμίζει το χρέος και τα ελλείμματα.

    *Τακιμιάζει ο Αλέξης με τον Πάκη τον φυσικό αυτουργό της χρεοκοπίας μας μαζεύει στην κυβέρνηση όλα τα ακροδεξιά απολειφάδια της κομματικής ..υποδιαστολής.

    *Σήμερα ο ΛΑΟΣ μας, αντιλαμβάνεται με τρόμο το λάθος του και ζητά εκδίκηση από τους εγκληματίες που τον εξαπάτησαν.

    *Γιατί και πώς(?) άραγε ‘’έπεσε στην παγίδα’’ των εξουσιολάγνων προδοτών και αποστατών?
    *Ποιος ‘’Αίολος’’ άνοιξε μόνος του τον ασκό της απιστίας των συκοφαντών και των μπουρδολόγων φοροφυγάδων?
    *Που είναι ο Βασίλης μαυροκόκκινος δικαστής ,που κάθε λίγο ‘’πυρπολούσε το πέλαγος’’ με τις κατηγορίες του και τις μισερές μιζέριες του, εναντίον του Πασόκ και ειδικά εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου? Δεν ‘’καταδίκασε’’ τον Ανδρέα και ήθελε να συμβάλλει στην τιμωρία του Γιώργου?

    * Που είναι εκείνος ο μικρός και αδόκιμος Αλέξης, να μας ενημερώσει για το ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ των 86Δις ευρώ που μας ετοιμάζει?
    *Αυτό εννοούσε όταν έλεγε «θα σχίσει» τα μνημόνια τα μικρά και θα πάμε στα… μεγάλα? και εγώ περιμένω έξη μήνες να αλλάξει η ζωή μου, να γίνω περήφανος και αγωνιστής έλληνας γεμάτος αξιοπρέπεια και καλλίτερη και χωρίς άγχος ζωής?

    *Και αντί για αυτό, «συγκάλυψε» τον ΨΕΥΤΗ πολιτικό απατεώνα Καραμανλή, έκανε Πρόεδρο τον φυσικό αυτουργό εκτελεστή της οικονομίας Πάκη τον σεξουλιάρη, που λένε .
    «Τακίμιασε» με τα πολιτικά απόσκατα και συγκυβερνά με καΜένους, Γρηγοροβλαμμένους και Παυλοκαυλωμένους ?
    *Με αυτό το πρόγραμμα και με αυτά τα πολιτικά απορριμματοφόρα θα »επιδιώξει» να σώσει και να εκσυγχρονίσει την Ελλάδα μας?

    *Πόση πίκρα αισθάνομαι, μαζί με τον ‘’παρασυρόμενο’’ λαό μας, από τους ψευτοκαΜένους συκοφάντες ‘’κίναιδους’’ της αφελούς δημοκρατίας μας, να την ‘’βλέπω’” να ..βιάζεται ασύστολα, ανεπαίσχυντα και να »γεννά» τα εξώγαμα εξαμβλώματα της πολιτικής αλητείας, της καταστρατηγημένης δικαιοσύνης και της διεφθαρμένης παραοικονομίας?

    *Με θλίψη και οργή βλέπω και σκέπτομαι, ότι απεδείχθη περίτρανα, ότι οι προσπάθειες που έκανε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο υπουργός οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ήταν ότι το ανθρωπίνως δυνατόν για να σωθεί η Ελλάδα, μετά την αναισθησία του ..βουδιστή, την υπονόμευση του Καλαματιανού, του Τσίπρα και των άλλων..καμένων εγκεφάλων και ανεγκέφαλων, τόσο της μέσο-ακροδεξιά,ς όσο και της κουλτουροδιαστελόμενης ..αριστεράς καρδίας και της δεξιάς τσέπης.
    ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ να συλλάβει αυτούς πολιτικούς απατεώνες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΡΤΙ, ΠΑΡΤΙ ΣΤΙΣ 7 ΤΟΥ ΜΑΡΤΥ
    Άνοιξαν την ντουλάπα με τους σκελετούς ????

    …Έπεσε μέσα στους ‘’κεφτέδες’’ βάση σχεδίου του μάγειρα !

    Αφήνουμε προς το παρόν την φαντασία σας να ΟΡΓΙΑΣΕΙ !!!
    Μέχρι που ο παρααααά …τρίχα! να ‘’εκτελεστεί’’ πρωθυπουργός αναβίωσε ! και σκέφτηκε , μετά τη συζήτηση που είχε με τον δαιμόνιο του αστυνομικού ρεπορτάζ, κύριο Γιώργο Τράγκα , να υποβάλλει μήνυση κατ΄αγνώστων που «ήθελαν» να τον…μαλώσουν για τι δεν έφαγε όλο το φαγητό του!

    Υπάρχει κανείς ΛΟΓΙΚΟΣ που πιστεύει ότι η CIA! Ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία, αν ήθελε να...σκοτώσει τον Μπουχέσα θα το...μαθαίναμε;
    Απλά θα …χεζότανε καμιά εβδομάδα συνέχεια και ύστερα πάπαλα !

    Ας μη μας υποτιμούν τόσο πολύ.
    Απλά επειδή βλέπουν ότι ο «εφιάλτης» ΔΕΝ!!! ...τραβάει, βάλανε την "ξεφούσκωτη"ρεζέρβα τον
    τυροπιτολάγνο στο ...καφενείο και προσπαθούν να τον βάλουν και στην βιοκάθαρση .
    Ένας πολιτικός που είναι ΑΝΤΡΑΣ!!! δεν κρύβεται .
    Άμα έχει αρχ …. να βγει ΕΥΘΕΩΣ και να το πεί . {{Ναι έγινε κάτι σοβαρό εις βάρος μου !!!}}

    Και όχι τώρα που το σφύριξε(;) Ο…ΤΡΑΓΚΑΣ!!!!
    Τώρα ψάχνουν οι "δικαστές" όπως ...έψαξαν και για το Βατοπέδι .

    Κύριε Καραμανλή
    γρήγορα η Δικαιοσύνη θα πρέπει να ασχοληθεί μαζί σου, αλλά για εγκατάλειψη εν ώρα πολέμου,
    λαϊκά για λιποταξία, διότι κατέστρεψες την Ελλάδα ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ και σουβλακομπουκώθηκες τρέχοντας !!!

    Καλά δεν ντρέπεσαι να μας κάνεις και το θύμα;

    Τουλάχιστον δεν σέβεσαι το ΟΝΟΜΑ του μπάρμπα σου;
    Για τόσο μπούληδες μας περνάς;
    Δεν παραιτείσαι λέω εγώ να πληρωθεί καμιά άνεργη οικογένεια;
    Θέλανε να σε σκοτώσουνε και γλίτωσες;
    Δεν μας χέζεις ρε...ΝΤΑΛΑΡΑ!!!
    ΥΓ.
    Να σε σκοτώσουν για πιο λόγο; Επειδή κοιμόσουνα 15ώρες το 24ωρο ΄η γιατί έσπασες το ... PLAY STATION;

    NB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι να πει κανείς !!!!! αν ο κάθε πολιτικός παράγοντας [[τάχα μου]] με μισθό άνω τον 2.500 χιλιάδων ευρώ παίζει μαλακία για την Μενεγάκη δεν είναι κακό. ανθρωπινά είναι αυτά...Το Κακό είναι με αυτά που είπε δημοσίως για κινέζικη στρατηγική και κ.τ.λ κ.τ.λ...Βολεψάκηδες του κερατά είναι γενικά όλοι αυτοί είτε είναι αριστεροί, δεξιοί, η κεντρώοι ...που επειδή έχουν μέσον κάποιον Τσίπρα η τον κάθε Τσίπρα ξεφτιλίζουν το θεσμό του πρωθυπουργού ονομαζόνταστους και σύμβουλους στρατηγικής πρωθυπουργού ΕΛΕΟΣ????... Τέτοιες φαινόμενα εμένα μου κάθονται στο λαιμό διότι έχουν μάθει όλοι αυτοί οι τύποι στην ιδεολογία =>ΠΡΏΤΑ το σαρκίο μου..κανονικοί ντεβαντάσι...(ντεβαντάσι-ινδική λέξη)..

    Ρε σε τι κόσμο ζω ΓΑΜΏ την ατυχία μου!!!!!!!....

    Όταν ακούω πολίτικους η δημοσιογράφους να λένε ότι θα γίνουμε Βουλγαρία ,η Βενεζουέλα,ΘΑ ΉΘΕΛΑ να τους ρωτήσω {{πλην το να λέμε για τους πρόγονους μας}} πια χώρα θα ανταγωνιστούμε για να έλθει η ανάπτυξη;; ΓΕΡΜΆΝΙΑ, ΓΑΛΛΊΑ, ΙΤΑΛΊΑ, ΑΥΣΤΡΊΑ, ΡΩΣΊΑ, ΚΙΝΆ, Ο ΙΑΠΩΝΊΑ, ΗΠΑ, ΚΑΝΑΔΑ, ΑΥΣΤΡΑΛΊΑ, ΙΣΡΑΉΛ, ΒΈΛΓΙΟ, ΔΑΝΊΑ, ΣΟΥΗΔΊΑ, ΦΙΛΑΝΔΊΑ, ΟΛΛΑΝΔΊΑ, ΙΣΠΑΝΊΑ, ΛΟΥΞΕΜΒΟΎΡΓΟ, ΕΛΒΕΤΊΑ..κ.τ.λ.... ΔΙΌΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ παίζουν στο γήπεδο της ανάπτυξης και μάλιστα με σύγχρονα όπλα.... που άμα λάχει ξερνούν και τον θάνατο αν χρειασθεί..Εμείς ποιους θα βάλομε [[να τους κάνουν ντα ντα;;]]τον Τσίπρα ;;τον Μητσοτάκη;;τον Κασιδιάρη;;η την Κανέλλη;..

    Το Αμερικάνικο κράτος είναι θυμωμένο και χρεωμένο για την Lehman Brothers και ξέρουν πολλά... έχει στόχο να καταστρέψει οικονομικά μια μεγάλη οικονομία και πια είναι ΑΥΤΉ;;; Η Ευρωπαϊκή Ένωση..

    Τα πρόστιμα που βάζουν οι Αμερικάνοι ως κράτος εναντίον τον Γερμανών => Ευρώπη=> VOLKSWAGEN 20 δισ. δολάρια μόνο για στις ΗΠΑ.. οι Γερμανοί εναντίων της Αμερικής {σε εταιρείες τους} Apple 13 δισ. ευρώ ως αναδρομικούς φόρους τι σημαίνει;;; Τι λέει ο στρατηγός ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ;

    Αν θα συνεχίστουν αυτά η Deutsche Bank πάει για φούντο, και η Deutsche Bank δεν είναι τράπεζα Αττικής εεεε!! την Lehman Brothers ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΧΝΟΎΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΆΝΟΙ.. την παρακολούθηση από την Υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ NSA στην Μέρκελ την ξεχάσατε;;;; και ήταν μόνο η Μέρκλε !!!!πλάκα μας κάνουν;; κωδικός ονομασίας [perdido]..όλο το πακέτο της [Siemens]..κωδική ονομασία [Powel]κωδική ονομασία Klondyke κ.τ.λ...ΈΧΟΥΜΕ ΠΌΛΕΜΟ...

    Το ΔΝΤ αν θα φύγει από την Ελλάδα [αυτό που θέλουν οι αμερικανικοί] πά-πα η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ευρώ.. διότι οι αμερικανικοί =>ΔΝΤ θα θέλουν από τους εγγυητές τα ΛΕΦΤΆ=>Ευρωπαϊκή Ένωση=>ΓΕΡΜΆΝΙΑ...ΓΙΑΤΊ ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε νομίζετε θέλει στα μνημόνια μας το ΔΝΤ;;; ΓΙΑ ΠΛΆΚΑ!!!... Τώρα μας παραμυθιάζουν μια με το ΔΝΤ μια με τα Eurogroup ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΓΊΝΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ και μετά θα παρθούν ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ...

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση