Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016

  ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ! ΤΑΡΑΧΗ με τα Lidl για την Ελληνική Σημαία...

  O βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος  με αφορμή την νέα καμπάνια της Lidl, κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή κάνοντας λόγο για "παραποίηση της Ελληνικής Σημαίας". Ήδη για το θέμα αυτό έχει δημιουργηθεί μεγάλος θόρυβος. 
  Η Ερώτηση αναφέρει:  Η Lidl Hellas  σε  ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:  "Απολογούμαστε για την όποια παρανόηση. Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι από πλευράς μας δεν υπήρχε καμία πρόθεση παραποίησης του εθνικού μας συμβόλου. Πρόκειται για μια γραφιστική απεικόνιση των θεματικών ελληνικών εβδομάδων που φιλοξενούμε στα καταστήματά μας.
  Συγκεκριμένα το σύμβολο που χρησιμοποιούμε αποτελεί δημιουργική απεικόνιση γραμματόσημου και συμβολίζει τη γεωγραφική προέλευση των προϊόντων. Επιλέχθηκε το γαλάζιο και το λευκό, καθώς αυτά είναι τα χρώματα που καλύτερα από όλα συμβολίζουν τη χώρα μας. Οι χρωματισμένες οριζόντιες γραμμές του είναι μόλις 7 και όχι 9 όπως στην ελληνική σημαία.
  Σε καμία περίπτωση δεν επιδιώξαμε να παραπέμψουμε το κοινό στο σύμβολο της ελληνικής σημαίας την οποία ούτως ή άλλως χρησιμοποιούμε αυτούσια τόσο στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό φυλλάδιο προσφορών μας όσο και στην τηλεοπτική μας επικοινωνία.
  Βασικός μας στόχος στη Lidl Hellas είναι η στήριξη της τοπικής οικονομίας, κοινωνίας κι επιχειρηματικότητας, η ανάδειξη των Ελλήνων προμηθευτών και παραγωγών και η ενσωμάτωση ολοένα και περισσότερων ελληνικών κωδικών στη γκάμα μας".

  Ωστόσο παρά την ανακοίνωση αυτή η επίμαχη απεικόνιση ήδη αφαιρέθηκε από το ηλεκτρονικό φυλλάδιο ύστερα από τις αντιδράσεις που υπήρξαν, όχι μόνο από τον βουλευτή αλλά και καταναλωτές...  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ! ΤΑΡΑΧΗ με τα Lidl για την Ελληνική Σημαία... Rating: 5 Reviewed By: Press- gr