GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον αγώνα για τα Οσκαρ το Live by Night του Μπεν Άφλεκ

Η Warner Bros ανακοίνωσε ότι η νέα σκηνοθετική απόπειρα του Μπεν Άφλεκ, η ταινία Live by Night θα παρουσιαστεί σε περιορισμένο αριθμό κ...


Η Warner Bros ανακοίνωσε ότι η νέα σκηνοθετική απόπειρα του Μπεν Άφλεκ, η ταινία Live by Night θα παρουσιαστεί σε περιορισμένο αριθμό κινηματογραφικών αιθουσών στις 25 Δεκεμβρίου. Το δράμα εποχής, το οποίο θα βγει κανονικά στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 13 Ιανουαρίου φαίνεται ότι μπαίνει στο αγώνα για τα Όσκαρ.
Η ταινία βασίζεται στη νουβέλα του Dennis Lehane «Prohibition era» (Η εποχή της απαγόρευσης) και πρωταγωνιστούν οι Μπεν Άφλεκ, Σιένα Μίλερ, Κρις Μεσίνα, Ζόε Σαλντάνα, Κρις Κούπερ και Ελ Φάνινγκ. Ο Άφλεκ σκηνοθέτησε το δικό του προσαρμοσμένο σενάριο.
Τα γυρίσματα άρχισαν πέρσι τον Οκτώβριο στην Τζόρτζια.
Ο Άφλεκ υποδύεται τον γιο αξιωματικού της αστυνομίας στη Βοστόνη που γίνεται λαθρέμπορος οινοπνευματωδών ποτών στη Φλόριντα τη δεκαετία του '20.
Ο Άφλεκ έχει αναλάβει και την παραγωγή με την Pearl Street μέσω της κοινής εταιρείας που έχει μαζί με τον Λεονάρντο ντι Κάπριο και την Τζένιφερ Ντέβισον, την Appian Way. Παραγωγός είναι επίσης η Τζένιφερ Τοντ.
Η Warner Bros απέκτησε τα δικαιώματα της νουβέλας το 2012 με σκοπό να πρωταγωνιστήσει ο Ντι Κάπριο.
Αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι η ταινία θα προβληθεί στους κινηματογράφους στις 25 Δεκεμβρίου του 2015, αλλά δύο φορές μετατέθηκε η ημερομηνία 'κυκλοφορίας' της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση