GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Madonna γυναίκα της χρονιάς σύμφωνα με το Billboard

Η βασίλισσα της ποπ κρατάει ακόμα το σκήπτρο της.  Το αμερικάνικο μουσικό περιοδικό Billboard την έχει κατατάξει στη δεύτερη θέση με το...


Η βασίλισσα της ποπ κρατάει ακόμα το σκήπτρο της.  Το αμερικάνικο μουσικό περιοδικό Billboard την έχει κατατάξει στη δεύτερη θέση με τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές στην ιστορία των Αμερικανικών charts - πίσω από το συγκρότημα των Beatles - και τώρα θα της απονείμει τον τίτλο της γυναίκα της χρονιάς.
Ηη διάκριση σχετίζεται τόσο για  την ακτιβιστική και φιλανθρωπική της δράση, όσο και για  την περιοδεία της Rebel Heart Tour, που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, παρά τις δύσκολες προσωπικές και οικογενειακές στιγμές που πέρασε με τον γιο της, Ρόκο - απέφερε εισπράξεις 170 εκατομμυρίων δολαρίων μόνο από τα εισιτήρια.
«Η Madonna ανήκει στους λίγους εκείνους καλλιτέχνες των οποίων η επιρροή και η καριέρα υπερβαίνουν την μουσική», υποστήριξε η Τζάνις Μάιν πρόεδρος του ομίλου Hollywood Reporter-Billboard Media Group.
«Με το δημιουργικό της όραμα, τις συνεχείς καινοτομίες και την αφοσίωσή της σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, αποτελεί έμπνευση για εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο, κι όλα αυτά ενώ έχει καταρρίψει κάθε ρεκόρ που υπάρχει εκεί έξω» αναφέρει η πρόεδρος του ομίλου.
Η 11η τελετή απονομής των βραβείων Billboard για τη Γυναίκα της Χρονιάς 2016 θα γίνει στις 9 Δεκεμβρίου στη Νέα Υόρκη.
- Η Μαντόνα θεωρείται μία απ' τις πιο ισχυρές γυναίκες του κόσμου και απ' το 2012 κατέχει πάνω από είκοσι ρεκόρ στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες.
- Είναι η γυναίκα καλλιτέχνης με τις περισσότερες #1 επιτυχίες στα διεθνή τσαρτς, ενώ έχει αναγνωριστεί ως η πιο επιτυχημένη τραγουδίστρια όλων των εποχών, έχοντας πουλήσει πάνω από 500 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως (albums, singles και συλλογές).
- Μέσα από συνολικά 10 περιοδείες έχει καταφέρει εισπράξεις που πλησιάζουν τα 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια, με αποτέλεσμα να θεωρείται η καλλιτέχνης με τις πιο κερδοφόρες παγκόσμιες περιοδείες.
- Tο 2013 η περιουσία της είχε ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια κάνοντάς την, την πιο ακριβοπληρωμένη μουσικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση