GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ να λειτουργήσει πάλι το MEGA!

Σύμφωνα με πληροφορίες και μετά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσαν οι εργαζόμενοι στο Mega στα κεντρικά γραφεία της Alpha Bank, ...

Σύμφωνα με πληροφορίες και μετά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσαν οι εργαζόμενοι στο Mega στα κεντρικά γραφεία της Alpha Bank, υπάρχει μια κατ’ αρχήν συμφωνία να αποδεσμευτούν 2,5 εκατ. ευρώ από τους λογαριασμούς της Τηλέτυπος Α.Ε. προκειμένου να διατεθούν στους εργαζόμενους και σύμφωνα με υπολογισμούς αντιστοιχεί σε μισθούς δύο μηνών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες την ερχόμενη εβδομάδα θα δοθούν δύο μισθοί σε όλους τους εργαζόμενους στο κανάλι. Πρόκειται για τους μισθούς Μαΐου και Ιουνίου, δεδομένου ότι εκείνο το χρονικό διάστημα οι εργαζόμενοι δεν είχαν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας.

Τα χρήματα θα δοθούν σε όλους ανεξαιρέτως και θα χρειαστούν δύο με τρεις εργάσιμες ημέρες για τεχνικούς λόγους.

Σε επόμενη φάση το κανάλι προσανατολίζεται σε πλήρη εγρήγορση τόσο σε ότι αφορά τη λειτουργία του, αλλά και να απαντήσει σε όλες τις σκληρές κατηγορίες της κυβέρνησης.

Πηγή: Το ΒΗΜΑ

1 σχόλιο

  1. Σαν Νομικός θα απαντήσω... περιμένετε το σκεπτικό της απόφασης διότι αν όλος ο νόμος προσκρούει σε ένα δυο άρθρα ίσως δείτε πράγματα και θαύματα.

    1) Άπλα φεύγει το 4 κανάλια [ακόμα και όλος ο νόμος δύσκολο] αλλά δεν συστήνεται ΕΣΡ όπως δηλώνει ο κ. Μητσοτάκης ( πράμα αντίσυνταγματικό και ύποπτο για την κοινή γνώμη) όμως το κράτος έχει συνέχεια ..δίνει και αυτή Η ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ προσωρινές άδειες του ενός έτους , ΆΛΛΑ με 10.000.000 εκατομμύρια ευρώ τίμημα προκαταβολικά και όποιος θέλει αγοράζει αν τα χρήματα είναι νόμιμα -- μα θα πει κάποιος είναι πολλά--κύριοι ζούμε σε ελεύθερη αγορά θα απάντηση η κυβέρνηση , και αν το πάει και πιο παρακάτω ίσως ζητήσει και αναδρομικά !!!

    2)Όμως μπορεί άνετα να ζήτηση η κυβέρνηση από την δικαιοσύνη να εφαρμοστή ο νόμος ,που θα πει με άπλα λογία ΌΤΙ κανένα κανάλι δεν λειτουργεί ΣΗΜΕΡΑ έστω και με προσωρινή άδεια, δηλαδή είναι παράνομοι όλοι όλο το 2016 δηλαδή.. έτσι νόμιμα μπορεί να τους κατεβάσει της συχνότητες [αυτό θα το θεωρήσουν πολλοί ως φίμωση ενώ νομικά δεν είναι] όμως μπορεί ΆΝΕΤΑ θα τους τρελάνει στα πρόστιμα και να συλλαμβάνει κάθε ΉΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΆΣΤΟΤΕ ΑΥΤΟΦΩΡΑΚΙΑ .

    Αυτά λέει ο νόμος προηγούμενων κυβερνήσεων. Προσωπική μου άποψη είναι ΌΤΙ άλλοι την πάτησαν και άσχημα μάλιστα διότι δεν έχουν ΟΎΤΕ την κοινωνική συνοχή για τα κανάλια τους.

    Νομικάριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση