GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κιμ Καρντάσιαν: Millon dollars... success baby!

Η Κιμ Καρντάσιαν κέρδισε τα τελευταία τρία χρόνια 131 εκατομμύρια δολάρια συνολικά, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes. Μόνο το 2015 η αμερ...


Η Κιμ Καρντάσιαν κέρδισε τα τελευταία τρία χρόνια 131 εκατομμύρια δολάρια συνολικά, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes. Μόνο το 2015 η αμερικανίδα σταρ κέρδισε 51 εκατομμύρια, ποσό που την τοποθετεί στην 42η θέση των πιο καλοπληρωμένων σελέμπριτι.
Το 40% των εσόδων αυτών προέρχονται από το βιντεοπαιχνίδι "Κιμ Καρντάσιαν: Χόλιγουντ", σύμφωνα με το Forbes.
Η ντίβα με τα 84 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram ζητάει επίσης περισσότερα από 100.000 δολάρια για μια απλή εμφάνιση, ενώ οι συνεργασίες της με εταιρίες που παρασκευάζουν αρώματα, ζαχαρωτά και χάπια αδυνατίσματος ενισχύουν σημαντικά τα εισοδήματά της, λένε οι φήμες.
Επίσης η Κιμ κυκλοφόρησε το βιβλίο "Selfish" με τις καλύτερες selfies της και λάνσαρε στην αγορά μαζί με τις αδελφές της την φίρμα ενδυμάτων Dash.
Η στάρλετ έγινε διάσημη αφήνοντας να διαρρεύσει στο Διαδίκτυο το βίντεο με τις ερωτικές περιπτύξεις της με τον τότε φίλο της, τραγουδιστή Ρέι Τζ. Στη συνέχεια ζήτησε πέντε εκατομμύρια για την κυκλοφορία αυτής της "sex-tape".
Η οικογένεια Καρντάσιαν/Τζένερ είναι αριστοτέχνης στη ρευστοποίηση της διασημότητάς της. "Γνωρίζει άριστα πώς να διαχειρίζεται το 'εμπορικό της σήμα', κυρίως η Κιμ και η μητέρα της, η Κρις Τζένερ. Αυτή κατευθύνει όλες τις κόρες της, είναι κατά κάποιον τρόπο ο εγκέφαλος πίσω από όλα αυτά. Αλλά η Κιμ έχει μεγάλο έλεγχο στις διάφορες εταιρίες και επιχειρήσεις της", δηλώνει η Κριστίν Κερκ, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της Social Muse Communications, εταιρίας δημοσίων σχέσεων και μάρκετινγκ για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Τηλεριάλιτι, καλλυντικά, εφαρμογές για smartphones, βιντεοπαιχνίδια, φίρμες ειδών ένδυσης, ακριβοπληρωμένες εμφανίσεις: οι Καρντάσιαν έκτισαν μια αυτοκρατορία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων χάρη σε ένα επιδέξιο μάρκετινγκ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η οικογένεια είναι ήδη κληρονόμος 100 εκατομμυρίων δολαρίων, ποσό που προέρχεται από τις επαγγελματικές επιτυχίες του πατέρα και γνωστού δικηγόρου Ρόμπερτ Καρντάσιαν που πέθανε το 2003.
"Η Κιμ που στην αρχή την παίρναμε στ' αστεία, έχει γίνει δεινή επιχειρηματίας συμμετέχοντας σε εταιρίες ένδυσης και στην τεχνολογία", τονίζει η Κερκ.
Διάφορες πηγές αναφέρουν ότι οι Καρντάσιαν πληρώνονται ακόμη και για ένα μήνυμα στο Twitter. Η Κιμ φέρεται να παίρνει 10.000 δολάρια για ένα διαφημιστικό τουίτ και οι αδελφές της αμείβονται με δεκάδες χιλιάδες δολάρια για χορηγούμενες φωτογραφίες που αναρτούν στο Instagram.
Αν και η Κιμ μπορεί να διεκδικεί επί του παρόντος τον τίτλο της βασίλισσας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η μικρή αδελφή της, η Κένταλ Τζένερ, την ακολουθεί πιστά: το μοντέλο έχει 76 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και 10 εκατομμύρια στο Snapchat.
Το τηλερίαλιτι στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Καρντάσιαν διανύει την 12η σεζόν του. Η οικογένεια φέρεται να αμείβεται έως 25 εκατομμύρια δολάρια τη σεζόν...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση