GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε διαθεσιμότητα παρουσιαστής του NBC για χυδαία συνέντευξη του Τραμπ

Το τηλεοπτικό δίκτυο NBC έθεσε σήμερα σε επ΄αόριστον διαθεσιμότητα τον παρουσιαστή της εκπομπής «Today» Μπίλι Μπους, μετά τον σάλο πο...


Το τηλεοπτικό δίκτυο NBC έθεσε σήμερα σε επ΄αόριστον διαθεσιμότητα τον παρουσιαστή της εκπομπής «Today» Μπίλι Μπους, μετά τον σάλο που προκλήθηκε όταν ήρθε ξανά στη δημοσιότητα ένα βίντεο του 2005,με την χυδαία συνομιλία για τις γυναίκες που είχε με τον ρεπουμπλικανό προεδρικό υποψήφιο Ντόναλντ Τραμπ.

«Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τη γλώσσα και τη συμπεριφορά του Μπίλι στο βίντεο», αναφέρεται σε σημείωμα του παραγωγού της εκπομπής «Today» στο οποίο διευκρινίζεται ότι ο παρουσιαστής τίθεται σε διαθεσιμότητα μέχρι την περαιτέρω εξέταση του θέματος.

Στο βίντεο της εκπομπής "Access Hollywood" (κεντρική φωτό), ο Τραμπ επαίρεται για φιλιά, χουφτώματα και επιθετική συμπεριφορά στην προσπάθειά του να κάνει σεξ με γυναίκες. "Όταν είσαι διάσημος, σε αφήνουν" ακούγεται να λεει ο μεγιστάνας. Σε άλλο σημείο λέει «όταν είναι όμορφες δεν μπορώ να αντισταθώ, τις φιλάω αυτόματα και μετά...». 

Ο Μπίλι Μπους συμμετέχει διασκεδασμένος, χαχανίζει και ενθαρρύνει μία ηθοποιό να αγκαλιάσει τον Τραμπ. Στη συνέχεια και ο ίδιος ζητά μία «αγκαλίτσα για τον Μπούσι...»

Μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο, ο Μπίλι Μπους δέχθηκε εκατοντάδες επιθέσεις στη σελίδα του στο Facebook. «Είσαι εμετικός», έγραψε μία γυναίκα σε ένα σχόλιο που συγκέντρωσε 5.000 like.

Ομως οι γυναίκες είναι κρίσιμο κοινό για την εκπομπή «Today» και για το NBC δεν είναι μικρή υπόθεση να εξοργισθούν με τον παρουσιαστή της.

Ο Μπίλι Μπους, ανηψιός του πρώην προέδρου Τζόρτζ Χ.Γ. Μπους, είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών και ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση