GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Tσάβι Πασκουάλ ένα βήμα πριν τον πάγκο του Παναθηναϊκού

Πιθανότερο από κάθε άλλη φορά μοιάζει το ενδεχόμενο να αναλάβει ο Τσάβι Πασκουάλ τον Παναθηναϊκό Superfoods. Επιβεβαιώνει και ο ίδιος...


Πιθανότερο από κάθε άλλη φορά μοιάζει το ενδεχόμενο να αναλάβει ο Τσάβι Πασκουάλ τον Παναθηναϊκό Superfoods. Επιβεβαιώνει και ο ίδιος σε δηλώσεις του σε ισπανικό ραδιόφωνο. 

Έχοντας περάσει από διάφορες διακυμάνσεις από τη στιγμή που το όνομά του έπεσε στο τραπέζι ως υποψήφιος αντικαταστάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, ο Καταλανός έχει γίνει πλέον κάτι παραπάνω από φαβορί. 

Κι αυτό διότι οι επαφές του εκπροσώπου του, Ζόραν Σάβιτς, με τους «πράσινους» φέρονται να έχουν καρποφορήσει και η συνεργασία των δυο πλευρών φαντάζει πια θέμα χρόνου. 

Μπορεί λοιπόν από την πλευρά της ΚΑΕ να μην επιβεβαιώνονται προς το παρόν οι συγκεκριμένες πληροφορίες (η «Πράσινη» αναφέρει πως δεν υπάρχει συμφωνία και ότι οι συζητήσεις με υποψηφίους συνεχίζονται), ωστόσο θεωρείται πιθανότατο ότι ο Πασκουάλ θα υπογράψει την Παρασκευή το συμβόλαιό του (τριετούς διάρκειας) και την επόμενη θα αφιχθεί στην Αθήνα για να πιάσει αμέσως δουλειά. 

Ο ίδιος ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του, "RAC1", επιβεβαίωσε, πάντως, πως βρίσκεται κοντά στο "τριφύλλι". «Σύντομα θα ξέρουμε οριστικά. Αυτή τη στιγμή μπορώ να πω, πάντως, πως είμαι πολύ κοντά στο να μετακομίσω στην Αθήνα, από το να μείνω εδώ, για να δουλέψω στον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ιστορική ομάδα, με απίθανους οπαδούς. Θα δούμε τι θα γίνει».

πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση